Tai ką padarė su šia automobilių plovykla, nesuprantama jokiems ekspertams: žmonėms būtinai reikia sužeidimų ir aukų, kitaip jie neatsipeikės? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lizunas 2017-08-13 11:33
Tai šiais laikais slaptažodžio atspėjimas vadinamas nulaužimu???
Shinigami 2017-08-13 12:52
O kas tavo nuomonę yra nulaužimas? Visi nulaužimai naudojasi žmonių padarytomis klaidomis. Ar tai butu programinio kodo klaida ar slaptažodžio nepakeitimas nuo standartinio. Tai yra vien ir tas pat. Šio metu dažniausiai ir naudojamasi tarpinės tarp monitoriaus ir kėdės padaromomis klaidomis. Kad ir android virusai, nieko nenulaužinėja. Vartotojas pats jį turi parsisiųsti, susiinstaliuoti ir suteikti teisę vogti informaciją. Todėl slaptažodžio atspėjimas visiškai atitinka nulaužimo kriterijus. Žinoma, yra žmonių mėgstančių eiti sudėtingesnių kelių. Jie išmuš visa betoną aplink duris, kad jas su visu rėmų išluptu iš sienos ir įsibrautu į namą. Bet tik išrovę duris sužino, kad durys buvo neužrakintos. Kam tiek vargti?
lizunas 2017-08-13 13:59
Nulaužimu laikau, kai slaptažodis yra sužinomas pasinaudojus eksploitu, nors straipsnyje rašomą "ekspertai taip pat pranešė, kad jiems pavyko aptikti pirmąjį eksploitą, kuris gali fiziškai pakenkti žmogui." Kaip ekslpoitas gali būti slaptažodžio atspėjimas? Gal aš blogai suprantu eksploito reikšmę, bet mano supratimu tai programinės įrangos klaida, o ne žmogaus klaida. Šiuo atveju aš pavadinčiau Inžinieriau klaida - žmogiškoji. Taip, įėjimas per neužrakintas duris, ar su rakto kopija, be savininko leidimo yra įsilaužimas. Bet klausimas, ar prie prisijungimo formos rašoma dėl neleistino prisijungimo? Manau ne.
Eič 2017-08-13 17:14
Angliškas žodis „Exploit“ reiškia išnaudoti. Jei vartotojo slaptažodis yra „123456“ ir jį atspėji, tai išnaudoji vartotojo kvailumą.