Artėja negrįžtami sekso pokyčiai – vieniems jau dabar tai kelia šleikštulį, kiti nemato jokių problemų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2017-09-04 12:51
Lėlė amžiau neturi. Jį nėra gyva ir vaikai nebuvo išnaudoti jos gamybai. Išvaizda panaši į vaiką? Mano pažįstami buvo rytų valstybėse, sakė ten žmonės yra mažesni nei vakaruose, todėl 20-30 metų asmenys jiems atrodė kaip 15 metų amžiaus vaikai. Gal reiktu izoliuoti tu šalių asmenys? Nes jie gali skatinti pedofilija vakaruose? Nors jų amžius ir bus 25 metai. Jei atsirastu iniciatyvių asmenų, tai galėtu paduoti į teismą už diskriminacija dėl išvaizdos. Čia kaip ir su Australijos įstatimais kurie draudžia pilnametėms moterims kurių krutinės mažesnės nei numatyta įstatyme, filmuotis pornografiniuose filmuose. Nes taip skatina pedofilija. Dar gerai, kad iš vis joms neuždraudė turėti lytinių santykių. Nes kažkam gali šaut į galvą kad jos savo vyrus skatins tapti pedofilais. Tai yra tikra diskriminacija dėl išvaizdos. Ta moteriškė iš vaizdo įrašo kuri sako, kad robotai nužmogins moterys, matosi niekada nėra mačiusi vyro savo lovoje todėl ir pyksta. Šiaip, lėlės nėra išskirtinai moteriškos, yra ir vyrišku lėlių. Todėl jos nužmogins ir vyrus? Yra labai geras terminas lietuvių kalboje - davatka.
Denis_LT 2017-09-04 21:16
Kai ziuriu i to roboto akis tai toks jausmas jog jis tik vaidina kvaila bet istikro viska supranta pabegs nuo seimininko isibrau si fabrika prigamins daugybe savo klonu ir uzkariaus pasauli( atsiprasau kad nera nei gramatikos nei skyrybos zenklu dar noriu pabrezti jog man tiesiog toks jausmas kad nieks nepradetu dislaikint ir sakyt kad rasau nesamones)
slawcka 2017-09-05 10:50
kas čia per trolis
procc 2017-09-05 13:55
Čia nėra ką diskutuoti, robotai kaip dabar taip ir ateityje tik populiarės, tokios lėlės irgi tik populiarės.
HardAxe 2017-09-05 17:25
kodėl drebantis pimpalas su baterijom yra ok, o lėlė - kažkokia stichinė nelaimė?
Pumper 2017-09-05 18:00
Matomai dėl to, kad dirbtinius pimpalus mergos jau tūkstančius metų gaminasi, todėl ir atrodo normalu, o kai dar dauguma save tik per antrą galą ir gali pasiūlyti vyram už vienokį ar kitokį atlygį, tai labai bijo pigesnės konkurencijos.