Deficitinis ir milžinišką ažiotažą sukėlęs „Nokia 3310“ bus patobulintas: sulauksime naujos versijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kernel_panikuoja 2017-10-06 10:00
"Puiku". Ne tik, kad i esama versija idejo sudina kamera, kurios visiskai nereikia dumb phone'e, tai dar ides 3G ir kokius kelis nesamoningus built-in "appsus", kuriu niekas nenaudos ir visa tai suletins telefona ir sodins baterija. Nice job! Vietoj to, kad butu ideje nespalvota ekrana (gal net e-ink) ir nuportine sena 3310 firmware'a, padare kazkoki overpriced zaisla, priklausomybes nuo smartphone'u "atchodams" sumazinti.
conjurer 2017-10-06 16:05
Šita nokia labai primena , kuris irgi sulaukė atnaujinimo, su SNES classic. Abu daiktai panašūs į klasikinį, visų pamėgtą įrenginį, abu ganėtinai modernūs, abu pardavinėjami per nostalgiją, ir abiejų nebėra sandėliuose, dėl ko kainos labai iškilę. Taip pat beveik niekas nenaudos NES classic kaip pagrindinės konsolės, ir retas naudos 3310 kaip pagrindinį telefoną. Na yra nokia 105, kuri neturi fotiko, kainuoja pigiau. Bet dabar tokia pirkėjų karta kuri žiūri į didesnius skaičius, ir tokia pardavėjų karta, kuri labai pabrėžia kad 3G yra geriau nei 2,5G, net jei tai neturi prasmės. Visa išmaniųjų ekosistema taip veikia, niekam nereikia tų 8 (iš kurių tik 4 yra greiti) branduolių, bet dėl marketingo tas čipas labai populiarus. Man visai patiko idėja su e-rašalo ekranu, ir minimalia OS. Bet tai vis tiek būtų antras/atsarginis/žyginis telefonas.
Talkatif 2017-10-07 09:14
E-ink ekranas, mino OS ir bluetooth labai praverstų tiems, kas daug kalba ir važinėja. T.y. vadybininkams, vadybininkams-ekspeditoriams. O tokių yra daug.