Naujos kartos „Bluedio T4“ ausinės sulaukė šiltų įvertinimų dėl gero garso ir stilingos išvaizdos  ()

„Bluedio“ - jau gerai pažįstamas vardas ausinių ir kolonėlių rinkoje. Pirkėjai vertina šiuo prekės ženklu pažymėtus gaminius, giria jų kokybę bei muzikos atkūrimo charakteristikas. Bet kiek šio „Bluedio“ įvaizdžio ir dėmesio detalėms matyti naujose T4 ausinėse?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-10-18 Naujos kartos „Bluedio T4“ ausinės sulaukė šiltų įvertinimų dėl gero garso ir stilingos išvaizdos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bluedio T4“ - tai didelės ant ausų (ne aplink jas) gulinčios ausinės. Ši kompanija garsėja savo garso atkūrimo technologijomis ir naujosios ausinės taip pat turi kuo pasigirti. 57 mm garsiakalbiai yra sureguliuoti taip, kad puikiai grotų šiuolaikinę muziką. Kaip būna dažnai, stipriau grojami žemi dažniai. Tai - viena iš stipriųjų šių ausinių pusių.

„Bluedio T4“ garsiakalbiai turi uždarą nugarėlę, kuri neleidžia garsui nutekėti, minkštus dirbtinės odos kaušelius ir aktyvią triukšmo slopinimo sistemą. Tai reiškia, kad muzika skambės labai aiškiai ir realistiškai. Šios ausinės turi metalinį korpusą. Tai - ir trūkumas, ir privalumas. „Bluedio T4“ yra kiek sunkokos, tačiau vis tiek patogiai gula ant galvos ir ausų, o metalinis korpusas atrodo labai šiuolaikiškai ir kokybiškai. Ant jo sumontuoti mygtukai, garsiakalbis, „Type-C“ lizdas įkrovimui, o pakuotėje yra ir 3,5 mm adapteris, jei nuspręsite naudoti laidą.

Tačiau vargu, kad priimsite tokį sprendimą, nes „Bluedio T4“ turi 650 mAh bateriją, kurios pakaks net 16 muzikos klausymo valandų. Dar daugiau - vos 10 minučių įkrovimas garantuos 3 papildomas muzikos grojimo valandas. Taigi, tai vienos iš tų ausinių, kurias galite nešioti visą dieną, nors pirkėjai turi ir priekaištų.

„Bluedio T4“ ausinės yra dar visai naujos, tačiau pirkėjai jas jau spėjo įvertinti. Jų teigimu, ausinės puikiai groja, yra kokybiškai surinktos ir atrodo tikrai neprastai.

Tačiau kai kuriems kliūva tai, kad ausinių kaušeliai neapgobia ausų (yra per maži), o pats įrenginys yra gana sunkus. Aišku, ausų dydis ne pas visus vienodas, tad į tai verta atkreipti dėmesį, o svoris - neišvengiamas tvirtos konstrukcijos palydovas.

Kiti pastebi, kad šios ausinės nėra labai patogios tiems, kurie nešioja akinius, o ir mikrofonas yra nedidelio jautrumo, tad nelabai tinka kaip laisvų rankų įranga.

Visgi, privalumų kur kas daugiau negu trūkumų. Muzikos atkūrimo savybės ir išvaizda nusveria ne patį jautriausią mikrofoną ar svorį, prie kurio priprantama. Naujos kartos „Bluedio T4“ ausinės kainuoja €37,41. Beje, nors straipsnis iliustruotas raudonų ausinių nuotraukomis, galite rinktis ir juodą ar baltą spalvas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()