„Huawei Mate 10 Pro“ apžvalga: grakštus, lengvas ir greitas, bet turi vieną problemą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gintaras64 2017-11-26 10:00
Viskas būtų gerai jeigu dar kas nors ir mažesnių telefonų pagamintų, ne todėl, kad dideli blogi, o todėl, kad nebėra pasirinkimo. Man mažesnis geriau, lengviau į kišenę telpą ir nelūžta ekranas tiek... Bet be Sony Compact versijų praktiškai nebėra ko rinktis.
KT819GM 2017-11-27 08:36
Su GPS autoriau čia truputį stipriai perlenkei. Nesvarbu koks amžius, elektromagnetinės bangos turi savo savybes ir tiek. Ar tai, kad povandeniniai laivai šiame amžiuje vis dar nesinaudoja GPS taip pat atrodo lame?
qzavs 2017-12-28 23:12
Perėjau aš nuo LG G4 prie Huawei Mate 10 pro. Garsas tylesnis žiūrint youtube. Su LG maloniau žiūrėjosi. Pranešimų LED lemputė labai maža ir neryški palyginus su G4. Su GPS viskas tvarkoj, tiek patalpoje, tiek lauke duodant pvz dronui nusileidimo vietą.
zet 2018-01-02 10:25
as turiu si telefa. Man jo ekranas per mazas. Ta prasme jo galingumas didelis, ir norint pilnai isnaudoti norisi didesnio ekrano.
zet 2018-01-02 10:45
Autoriau: nelabai supranti, kas yra "neural network". Toliau, sistemos gali buti protingos ir besimokancios ir be "neural network", tai gali buti algoritmines ar grynai matematines sistemos. Pvz kai kurie neural network tinklai turi matematines atitikmenis, tam tikras maximumu ir nimimu radimu uzdavinys pvz kruvoje integraliniu lygciu. As NPU suprantu kaip tam tikra specializuota GPU, kurio privalumas daug lygiagreciu skaiciavimu. Bet sis konceptas dar labai toli iki cpecializiuotu mikroschemu, kurias daro pvz IBM. Tos mikroschemos isties imituoja neuroniniu tinklu struktura. Bet vien mikroschemos neutenka. Reikia kad pati mikroschema ir islaikytu atminti savyje. Pvz Memristoriai. Ir kad Google translate gerai vercia i lietuviu, tai visiska pieva. Pats bandziau si telefona, ir jis man geriau verte i lietuviu kalba. Gal dar gali priklausyti ir nuo konteksto. Isvis Google translate man tragiskas. As jau pries 8 metus versdavau Mikrosofto toolsu pagalba. Tai ka gi daro tas NPU pvz vertimu atzvilgiu? Jis greiciau vykdo paralelines uzklausas. Kitaip tariant greciau klasifikuoja turimus duomenis. Galima ta pati atlikti ir su 1 branduolio procesoriumi, bet tai uztruktu ilgiau. Tik tiek. Labai nustebciau, kad cia realiai iaustas "neural network". Tai imanoma, bet manau visgi efektyviau yra specializuoti algoritmai. Gal softo kurimo vietoje ir yra naudojamas N.N. kuriant apdorojimo algoritmus. Bet atradus (struktura ir apmokymas) N.N, daznai padaromas ji atitinkantis algoritmas. ir tas "DI" yra grynai marketingas realiai. Tikrai nemanau kad jo sitame ar kituose telefonuose yra bent kruopelyte. P.s. Esu pats parases ir apmokes ir net dirbes su N.N.