Kokia ateitis laukia OLED televizorių?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Interasantas 2017-12-27 19:50
Viskas tiesiog gražu su Oled, išskyrus šviesį ir ilgaamžiškumą, o kai kur ir judesio atkūrimo netobulumai. Štai LG netobulai atkuria judesį (softas+geležis), bet tas pačias paneles iš LG paėmę Sony, judesiuką tiesiog pakėlė į naujas aukštumas, tik input lag jau prastesnis, bet ir tai manau ateity atsižvelgs Ilgaamžiškumas labai ribotas, žiūrint vieną kanalą su ryškiu logotipu ar žaidžiant žaidimus, kur lieka statiški vaizdai jau su visam ilgiau pažaidus (2 savaites++). Vienas puslapis atlieka testus su B6 modeliu, tai ten greičiausiai ir akivaizdžiai raudona kentėjo. Įrašykite į google ''burn in oled test'' ir turėsite pvz. jau pirmoje nuorodoje.
Eddie8664 2017-12-29 23:08
O aš kažkur skaičiau, kad Vilniuje kažkuri televizijos tiekėja pradės transliuoto kelis 4k kanalus.
Eddie8664 2017-12-29 23:10
Fastlink berods.
778 2017-12-30 01:29
Varle.lt kolektyvas nelabai žino kokius tv pardavinėja "Kol kas čia pirmauja „Samsung“ kompanija, kuri vysto QLED kvantiniais taškais paremtą technologiją." OLED ir QLED dvi skirtingos thechnologijos. QLED tai LCD su LED pašvietimu ir quantum dots. Laboratorijose egzistuoja QDLED sistemos, jose kiekvienas pikselis šviečia analogiškai kaip OLED. Rinkoje tokių TV dar nėra. Samsung savo OLED TV programą pristabdė prieš kelis metus. Didžiają dalį investicijų metė LCD LED su kvantiniais taškais technologijai. Visgi Samsung rinkos lyderis mažų OLED ekranų rinkoje (telefonų ekranai). OLED TV rinkos lyderis LG.
AAA000 2017-12-30 11:32
cia tiesiogiai susije. nes galima dalinai pagerint judesio isgavimo rodyma per softa - bet tada atsiranda butent tas tavo "input lag" man nepatinka tokie "kokybes" metodai, nes cia sintetiniai budai. ekrano matrica juk vistiek lieka sudinos kokybes - tik uzmaskuojama siektiek sudinumas... ir tokie kokybes islauzimo "budai" labiau vargina ekranu spoksotoju akis. geriau greiciau gerintu pacias matricas. ar kurtu pigesnius neorganinius ilgaamziu led ekranus, jei organika greit nusibaigia. arba koki nors gendancios dalies pakeitimo/remonto standarta...dabar kazkokia technologine aklaviete...