Lietuvos kelių policijos viršininkas apie populiariausius mitus: kas iš tikro policijai yra leidžiama, o kas tik mitas ir ką policija daro, kai pamato bėglį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2018-01-02 15:50
Taip išeina, kad nežymėtas policijos automobilis važiuodamas paskui automobilį, kuris viršija greitį, kol neįsijungė švyturėlių irgi daro pažeidimą. O jei aš paskambinu ir pranešu, kad matau greitai ir pavojingai manevruoja kažkoks automobilis o man sako sek ir pasakok kur važiuoja (tikrai žinau ir iš gyvenimo tokių pavyzdžių) ir aš viršiju greitį tai baus mus abudu?
AAA000 2018-01-02 16:32
o tu neskambink, o subendrininkauk kita puse juk irgi galima isklausyt paciam, o ne vadovaujantis kazkokio straipsnio propaganda.
Evil Goku 2018-01-02 18:59
112 Dispečeris siūlė lenktyniauti (vytis) su pažeidėju? Suprantu, kai galbūt prašo pasekti įtariamai girtą, vairuotoją, kuris neviršiją greičio. Bet siūlyti vytis, važiuojant dideliu greičiu ir daryti pavojingus manevrus yra mažų mažiausiai kvaila. Vietoj vieno potencialaus pavojaus atsiranda du.
SaMaras 2018-01-02 21:16
Na greičiausiai dispečeris ir neliepė daryti pažeidimų, o tik stebėti. Bet pasakojęs asmuo visgi padarė ne vieną pažeidimą (pasakojo tai kaip didvyris). Mano nuomonė irgi lygiai tokia pati, nors finale ir pagavo girtą, bet su savo persekiojimu tai negana, to kad ir pats pavojingai vairavo, bet dar ir tas girtas bandė atsikratyt uodegos. Nors pareigūnai „didvyriui“ protokolo nerašė.
soulshot 2018-01-04 07:37
Auksciausios kvalifikacijos pareigunai...tik nejuokinkit..kiek trunka mokslas policijos akademijoj?pusantru metu?ir jie jau skaitos auksciausios kvalifikacijos??