Gamybai paruoštas dar vienas elektrinis monstras: skelbiama, kad jau sudomino tūkstančius potencialių pirkėjų (Video)  (3)

Prieš metus Los Andželo automobilių parodoje pristatytas elektrinis „Jaguar I-Pace“ prototipas jau šįmet turi pasirodyti salonuose – britų automobilių koncernas užbaigė paskutiniuosius „I-Pace“ testus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojo teigimu, elektrinis „Jaguar I-Pace“ jau sudomino tūkstančius potencialių pirkėjų. Nemažai susidomėjusių jau sumokėjo pradinį įnašą ir taip užsitikrino pirmenybę įsigyti „I-Pace“. Gerbėjai net buvo pakviesti prisidėti prie visureigio kūrimo ir dalyvauti bandymuose.

Pilnai įkrauta prototipinio „I-Pace“ ličio jonų baterija nesunkiai įveikė beveik 350 kilometrų.

„Įvairiuose keliuose visame pasaulyje įveikęs beveik 3 milijonus kilometrų „I-Pace“ įrodė, kad vienu įkrovimu gali įveikti ilgus atstumus ir yra pasiruošęs gamybai.

Pirmasis visiškai elektrinis „Jaguar“ automobilis bus įkraunamas itin greitai. Planuojame, kad nuo nulio iki 80 procentų akumuliatorių bus galimą įkrauti per tokį trumpą laiką, kiek vidutiniškai trunka kavos pertraukėlė“, – sakė „Jaguar“ transporto priemonių linijos direktorius Ianas Hobanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(10)
(12)
(-2)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: