„Red Dot“ komisija paskelbė jos nuomone geriausią 2017 m. žaidimų valdiklį: „jis puikiai pritaikytas optimaliems žaidėjų poreikiams“ (Video)  ()

„NVIDIA“ kompanija gali pasigirti sukūrusi vieną geriausių žaidimų valdiklių pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tam turi labai stiprų argumentą, juk visai neseniai buvo apdovanoti prestižiniu geriausio dizaino ir novatoriškumo „Red Dot“ prizu.

Vokietijoje įsikūrusi „Red Dot“ dizaino komanda teigia, kad „NVIDIA Shield“ valdiklis yra puikiai pritaikytams optimaliems žaidėjų poreikiams, o savitas dizainas neabejotinai jį išskiria iš visų kitų valdiklių“.

Įdomu tai, kad „NVIDIA Shield“ valdiklis išsiskiria savo unikaliu dizainu. Kiti valdikliai yra su minkštais ir užapvalintais kontūrais, o „NVIDIA Shield“ valdiklio paviršius dengtas trikampėmis formomis. Šie kampai ir neįprastos formos yra kur kas daugiau nei vien dizaino sprendimas.

Toks kampuotumas užtikriną geresnį „NVIDIA Shield“ valdiklio sukibimą su rankomis ir pagerinimą jo kontrolę, o tai ypač svarbu žaidžiant žaidimus.

„NVIDIA Shield“ valdiklis turi integruotą standartinį 3,5 mm ausinių lizdą ir garso reguliavimo funkciją. Tai yra labai patogu ir leidžia žaidėjui pilnai pasinerti į žaidimą, juolab, kad „NVIDIA Shield“ valdiklis neturi jokių laidų, o signalą perduoda naudodamas „Bluetooth“.

Baterijos užteks net 60 valandų nepertraukiamam žaidimui - be pertraukų tiek dar reikia išverti bet kokiam žaidėjui. 

„NVIDIA Shield“ valdiklis palaiko visus „NVIDIA Shield“ įrenginius ir „Shield“ planšetinius kompiuterius.

Nors specialistai daugiausiai pagiriamųjų žodžių skyrė „NVIDIA Shield“ valdikliui, tačiau paminėjo, kad visas „NVIDIA Shield TV“ įrenginys skirtas TV pramogoms palaiko nuotolinį ir balso valdymą. Tad bus patogu ir lengva kontroliuoti ne tik žaidimus, bet ir filmus bei muziką. Tiesiog balso komandomis galima ieškoti savo žaidimų ar filmų.

„NVIDIA Shield TV“ įrenginys turi 8 branduolių, 3,5 GHz procesorių; 3 GB RAM + 16 GB ROM; WiFi bei standartinę interneto jungtį - 802.11 AC + Gigabit Ethernet 802.11 AC; Android 7.0 operacinę sistemą, o vaizdas transliojamas 4K HDR Ultra HD raiška.

Kaip realiai veikia „NVIDIA Shield“ valdiklis ir „NVIDIA Shield TV“ įrenginys žiurėkite video reportaže:

Šiuo metu Amazon.co.uk. „NVIDIA Shield“ valdiklį galima įsigyti vos už 68 eurus. Rekomenduojame atkreipti dėmesį į visą „NVIDIA Shield TV“ rinkinį, kuris kainuoja 216 eurus, tai leis maksimaliai pajausti žaidimų, filmų bei muzikos teikiama malonumą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()