„Xiaomi“ gamina tokį termosą, kuris gėrimus išlaiko šiltus net 24 valandas: kaip jis padarytas ir kaip kinta temperatūra įpylus karšto ar labai šalto gėrimo (Video)  (3)

„Xiaomi“ ruošiasi pagerinti visą. Ši dabar jau labai garsi kinų kompanija nuolat plečia savo produktų spektrą, pristatydama atpažįstamą dizaino kalbą į daugybę skirtingų sferų. Jūs tikriausiai žinote „Xiaomi“ išmaniuosius telefonus, tačiau ar norėtumėte šios kompanijos termoso?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, šio termoso nežymi „Xiaomi“ vardas, jis vadinasi „VIOMI 460ml Vacuum Insulated Mug“.

Tai - 460 ml talpos termosas, galintis išlaikyti šaltus gėrimus šaltus, o šiltus - šiltus. Jei į šį termosą įpilsite verdančio vandens, tai po 6 valandų jo temperatūra vis tiek bus aukštesnė nei 60 laipsnių Celsijaus. Po paros šio vandens temperatūra bus maždaug 40 laipsnių.

Tai - neįtikėtinas efektyvumas, demonstruojamas išlaikant ir šaltų gėrimų temperatūrą.

Jei į šį termosą įpiltumėte labai šalto vandens su ledukais, po 6 valandų jo temperatūra nebūtų aukštesnė nei +5 laipsniai, o po 24 valandų - +15 laipsnių. Net kai aplinkos temperatūra yra apie 30 laipsnių Celsijaus! Kas lemia tokias geras temperatūros išlaikymo savybes?

Visų pirma, tai naudojamos medžiagos. Visas termosas yra pagamintas iš tvirto nerūdijančio plieno, tačiau skysčių talpos išorė dar yra padengta plonu vario sluoksniu. Antra, tarp išorinio ir vidinio korpuso yra vakuumas. Vakuumas padeda išsaugoti skysčių temperatūrą, nes efektyviai atskiria termoso išorę ir vidų.

Na, o dangtelis yra labai sandarus ir patogus. Jį nesunku atidaryti ir viena ranka. Po dangteliu yra patogus snapelis, tinkamas gerti ir lengvai gėrimą perpilti į stiklinę. Visas dangtelis yra nusukamas, jei į termosą norėtumėte įdėti didesnių ledo kubelių, vaisių  ar tiesiog reikėtų jį švariai išplauti.

Gerai ir tai, kad „VIOMI 460ml Vacuum Insulated Mug“ neturi lengvai dūžtančių ir lūžtančių dalių, todėl turėtų patikimai tarnauti pakankamai ilgą laiką.

Šiuo metu termosui siūloma solidi nuolaida, tad su ja „VIOMI 460ml Vacuum Insulated Mug“ kainuoja €21,55.

„VIOMI 460ml Vacuum Insulated Mug“ pristatymas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(12)
(0)

Komentarai (3)