Be konkurencijos, tai geriausia 2017 metų racija: „Xiaomi Walkie Talkie“ susišlavė tris prestižinius apdovanojimus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2018-02-03 19:21
Aprašymas išverstas tragiškai. Kai kurias f-jas dar galima suprasti nusimanant apie ryšio priemones, bet del kai kurių niekaip neparišu ką autorius(vertėjas) nori parašyti. 3 punktas kas čia yra? 5 punktas arba aš kažko neduprantu, arba elementari funkcija aprašyta kaip kosTmosas ir pateikta kaip afigienas privalumas 7 punktas tai kilometrai nieko nrsako (jei kalbėt žmoniškai) o koks signalo stiprumas nenurodo, bet arba yra tokskaip ir daugelio kitų walkie talkie arba yra nelegalus mūsų rinkoje. 9 punktas laaaabai sudėtingai aprašyta VOX funkcija.. net gerai reikia pagalvot ką norėta pasakyt..
HardAxe 2018-02-03 19:33
aprašinėjot šūdus gražiai, niekas nepirko? Bandysit dabar aprašinėt šūdinai? Truputį ne taip gavosi, reikia ne šūdinai rašyti, koks vaškas yra šūdas, bet normalia kalba aiškiai pripažinti, kad iš šūdo vaško neišspausi. " kai garso reguliavimo mygtukas pasiekia tam tikrą lygį nebereikia spausti mygtuko ir jūsų sakomi žodžiai iškart yra siunčiami į kitą „Xiaomi Walkie Talkie“, tad rankos yra visiškai laisvos." Vox funkcija nesusijus su garso reguliatorium. Gal pasamdykit kokį balbieriškio technikumo universiteto neraštingiausią kurso studentą, jis bent jau supras apie ką eina kalba? Čia XIX amžiaus stebūklas žurnalistikoj į eterį išleisti tokį mėšlą, ar tiesiog t.lt reklamos straipsnių toleruotinas lygis yra jokio? p.s. 1. jei kam reikia normalios pigios racijos, visai neblogas gamintojas baofeng. 2. normali racija nepasikrauna nuo usb, nes jos baterijos aukštesnės įtampos. 3. nesvaikit apie signalo stiprumą kilometrais. čia tas pats kaip suvalgyti tris litrus radio programų.
audriusn 2018-02-04 19:29
1. Pas mus geriau pirkt kokia Motorola ar Midland, visas servisas vietoj bus. 2. Midlando PMRu yra su 3.6v baterijom, nuo USB kraunasi. 3. Sitaip visi raso, tik priraso, kad teoriskai imanoma tiesioginio matomumo, optimaliomis salygomis.
entuziastas 2018-02-05 08:56
Kodėl niekur nepaminėta kad šiose racijose yra TIK kinų kalba?
HardAxe 2018-02-05 11:20
1. Motorola turbūt vienas geriausių pasirinkimų jeigu dzin kaina ir svarbu kokybė. Pro sektoriuje jų produkcija tiesiogine to žodžio prasme nesunaikinama. Baofeng`ai turi labai gerą kainos/kokybės santykį. Kai išėjo jų produkcija daug kas netikėjo, kad tokios specifikacijos išvis įmanomos už tokią kainą. 2. Didesnei galiai reikia daugiau įtampos. Jei kalbėti apie kažkiek rimtesnę raciją žiūrėčiau 7.2V (2 cellių). Čia įtampa duoda daugiau įtakos nei suktukuose. Maksimali galia tiesiogiai proporcinga įtampai kvadratu. Aišku jei reikia patikimos racijos statybos aikštelėje Motorola/Midland turbūt tobulas pasirinkimas. Tada patogumas/garso kokybė/valdymas yra svarbiau už signalo atstumą. 3. Rašo ten jie kažkaip... Realiai visame tame perdaug nežinomųjų, skamba kaip PMPO garso galia. Esu girdėjęs eteryje radio mėgėją, kuris 5w racija 2m bangose sėdėdamas balkone iš Karmėlavos pasiekė Vilniaus retransliatorių ir buvo puikiai suprantamas. Gi po lietuas miške 0.5km būtų iššūkis. Taip pat kituose dažniuose iš Vilniaus naudojant 50w praktiškai niekada nėra problemos susikalbėti su Italija, bet niekada neprisišauksi Kauno ar Klaipėdos...