4 blogų vairuotojų tipai, kurie dažniausiai sukelia problemų mūsų keliuose - vienas iš jų tikra tragedija: štai kokiais vaizdais šiais metais pasidalino policija (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vaidas100 2018-03-08 11:10
Iš vaizdo klipo neaišku kuris ten labiau chuliganas. Ar furistas, kuris viena minute ankščiau galimai sukėlė avarinę situaciją ar lengvosios vairuotojas, kuris apie tą avarinę situaciją furistui pranešė. Esu tokioje situacijoje buvęs kai furistas autostradoje iš pirmos eilės sugalvojo persirikiuoti į antrą juostą kai aš tuo metu buvau šalia jo.
FtBall 2018-03-08 11:59
Labai didelė tikimybė, kad tavęs tiesiog nematė. Lengvieji automobiliai praktiškai neturi aklosios zonos, tuo tarpu dideli, ilgi automobiliai dažnai tikrai gali nematyt šalia esančių. Prie blogų vairuotojų tipų galima būtų priskirti ir tuos, kurie nežino dešinės rankos taisyklės. Dažnai galvoja, kad jei jų kelias platesnis ar tiesesnis, tai automotiškai tampa pagrindiniu.
kernel_panikuoja 2018-03-08 12:03
Ne taip pasakei. Lengvos vairuotojas aiskiai sukele avarine situacija, bet neaisku, ar pries tai furistas galimai jos taip pat nesukele. Bet kuriuo atveju sustoti ir eiti "aiskintis" yra vienareiksmiskai kvailas sprendimas, nes tai tik bereikalingas rizikos didinimas sau ir kitiems. Aisku visokiems profke baigusiems degradams turbut sunku atsiminti tris raides ir tris skaicius, tai reikia demonstratyviai sustoti, pasustravot/parekaut ir nusifotkint numeri.
Shinigami 2018-03-08 12:39
Ar kažkur skaičiau ar girdėjau, nebežinau. Bet kai lengvosios vairuotojas artėja prie furos jis turi saugotis, nes furos turi akląsias zonas kuriose lengvųjų nemato. Tokioje situacijoje dar klausimas ar furistas butu kaltas persirikiuodamas ar lengvosios vairuotojas. Nes furistas neturi techninių galimybių matyti lengvosios. Antra iš video neaišku kas ir kaip čia buvo, nes nerodoma nuo kada ta lengvoji vijosi furą bet bet kokių atvejų tokių būdų stabdyti fura magistralėje, nedirbant policininkų tikrai yra draudžiama. Ir ne tik draudžiama, bet ir pavojinga kitu transporto priemonių atžvilgiu. Todėl tikiuosi, kad policija rado ta asmenį ir atitinkamai jį nubaudė.
Kyborg 2018-03-08 12:47
Na tai pats kaltas esi jeigu autostrada lygiagrečiai su fūra 90km/h važiuoji. Tikėtina, kad fūristas kurį laiką stebėjo veidrodėlį, jame nieko nematė ir drąsiai rikiavosi.
Shinigami 2018-03-08 14:04
Iš apie puse milijono emigrave. Iš likusiu apie 30% bus nepilnamečiai. Dar 30% neturi vairuotojo teisių. Tai po kiek automobilių turi kiekvienas Lietuvos vairuotojas?
kukulis4 2018-03-08 14:07
Cia panasi situacija, kaip ir su pesciaisiais ant perejos - pestysis, pries eidamas privalo isitikinti kad ji praleidzia, taciau nepraleides pesciojo vairuotojas lieka kaltu. Furistas tokioje situacijoje liktu kaltas, be abejones. Taciau, kai kalba eina apie sveikata, ar net gyvybe, geriau likt neteisiam, taciau gyvam.
Ar_as? 2018-03-08 14:43
Kam dar gali kilti kažkokių idėjų apie budulio teisinimą? Tas išsigimėlis TYČIA sukėlė avarinę situaciją, t.y. pasikėsino į net keletos žmonių gyvybę ir sveikatą, bandė sunaikinti didelės vertės turtą. Prokuroras su normalesniu supratimu tokiam egzemplioriui greit suorganizuotų ne baudą už chuliganišką vairavimą, bet kelis metus bausmę atidedant (jei anksčiau baustas BA, tai ir realiai pasėdint). Tokius reikia izoliuoti nuo visuomenės, kol nepakeis požiūrio. Nėra jokio skirtumo kaip jam kelią užkirto ir pasididžiavimą patrumpino fūra. Net negalima svaigti apie kažkokias "pateisinamas" priežastis šitokiam elgesiui.
amas 2018-03-08 16:18
Taip turėjo tą debilą tiesiog pervažiuot, kad nebasidaugintu.
SaMaras 2018-03-08 17:02
Na turint registratoriu galima pabandyt sustoti kiek per vėlai. Įrodyti, kad jis sukėlė avarinę situaciją, o tu neturėjai galimybės saugiai sustabdyti, nebūtų labai sunku.. bet laikas, terlionės ir dar visokie galimi nenumatyti „bet“ jau geriau duot idiotui kelią..
HardAxe 2018-03-08 18:01
Man tai tokie idiotai atrodo savižudžiai. Jei mane kažkas iš lempos sustabdytų vidury kelio ir bandytų agresyviai kabinėtis aš ginčiausi tuo, ką turiu po ranka - vairu ir gazo pedalu.
HDi 2018-03-08 20:36
Net tik kad rado, bet ir teismą jau vieną pralošė. https://lietuvosdiena.lrytas.lt/krimina ... i-4169888/