Lietuvoje tokių dalykų dar nebuvo: keliuose atsiras šimtai naujų radarų ir dar neregėti prietaisai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Egidijusd1 2018-03-12 12:30
Niekam neatrodo keista, jog kasmet draudimų tik daugėja varžant žmonių galimus pasirinkimus? Peršaši mintis, jog žmogus ,,nemoka" tinkamai gyventi be draudimų gausos...
SaMaras 2018-03-12 12:40
O kadanors mokėjo be draudimų gyvent? visada buvo vienoki ar kitoki parėdymai, pagal kuriuos gyveno visuomenė. Ir kadangi viską ką galima daryti surašyt yra praktiškai neįmanoma, tai visuomenė susitaria kokie veiksmai kenkia bendrai visuomenės gerovei ir uždraudžia tai daryt.
HardAxe 2018-03-12 13:04
Lietuviai nemoka be draudimų gyventi. Tai viena. Nemoka ir su draudimais gyventi, kol per ausį negauna. Pažiūrėk vien kaip kas parkuojasi Vilniuje. Parkuotis draudžiama, bet visi deda skersą. Greitį viršyti draudžiama, realybėj gi piktinasi ne pažeidėjais, bet važiuojančiais tvarkingai. O paskui piktinasi, kad šalyje bardakas ir nori gyventi kaip Vokiečiai ar Švedai. Tu turbūt neįsivaizduoji kiek Švedai turi draudimų. Tai kas parašyta (didesnis baudų surenkamumas bei didenė kontrolė, o ne baudų kėlimas) yra tobulas sprendimas Lietuvos problemoms. Sėkmės jiems!
mindaugas.vaitiekūnas 2018-03-12 14:04
Tai ne tik įmanoma, bet žmonės ir gyvena nežinodami apie tų visų draudimų gausą! Tačiau asilui gali drausti ką tik nori - čia gi ne jam, pagalvos jis. O tas tavo pasakymas "visuomenė susitaria" realiai yra "dar vienas pinigų ištroškęs asilas valdžioje nusprendžia"
vaidas100 2018-03-12 16:02
Statistika daugiausia gerėjo, nes per dešimtmetį Lietuvoje žmonių sumažėjo 20-30% + žmonės automobilius atsinaujino į saugesnius. O visa kita apart naujo asfalto ir kelio apšvietimo veltui švaistomi pinigai... Ne dideli greičiai problema. Vokietijoje kaip visi laksto? O rezultatai geresni nei Lietuvos, nes kelio ženklus stato mastantys žmonės, todėl ženklus visi gerbia ir važiuoja VIENODESNIU greičiu. O pas mus... Iš lempos kažkoks valdininkas (važinėjantis turbūt tik su viešuoju transportu, dviračiu bei paspirtuku) nusprendžia pastatyti 60 km/h ženklą, 95% ten važiuoja adekvačiu 80 km/h, o likę 5% nepritampa prie srauto... Ir būna BAC. Lietuvos problemos visose srityse yra dėl "specialistų" valdžioje. Anekdotas apie švietimo ministrę tą progą: Ji uždarė jos diplomą išdavusią VPU dėl nekokybės Tai kaip čia gaunasi? Jos diplomą reikia anuliuoti irgi? Veryga... Perka lietuviai šnapsą ne Lietuvoje... Mokiniai ir studentai važiuoja pabaliavot ne Lietuvon... Intensyviai bandomos alkoholio alternatyvos... Vien minusai LT... Kukuraitis... Realiai daro viską atvirkščiai nei reikėtų... Kai paklausai tikrai suprantančių... Vainiūtė... Dieve, Dieve... Gerai, kad jau ex... Ramūnas... Realiai visiškas padugnė - senai pilietybę reikėjo atimt... Naujausias/geriausias bajeris, kad #metoo proga ant Majausko mergaitę iš savo chebros užsiundė... Gaila tos mergaitės - nukentės... Skvernelis... Širinskienė... Ir čia jau "specialYstų" elitas!
HardAxe 2018-03-12 16:45
kestutisz 2018-03-12 16:45
O kas piktinasi? Imho tik didžiausi "teisuoliai" (kur labiausiai rėkia kaip daryt i teisingai ir labiausiai kenkia kai niekas nemato). Patiktų ir man griežtos taisyklės, bausmės etc - ir gyvenčiau ten. O čia to nereikia.
Pumper 2018-03-12 17:20
Jei mokėtų tinkamai gyventi be draudimų, tai niekas tų draudimų ir nekurtų, nes jų poreikio nebūtų.
mindaugas.vaitiekūnas 2018-03-12 18:11
Oi ne, klysti - poreikis atsiranda kai iš to išeina uždirbt! Vieši argumentai - didinsim eismo saugumą. Motyvas - pinigai Jeigu valdininkams rūpėtų eismo saugumas, tai nebūtų jokių "žmogui reikia padėti" (Balsys) - būtų nukryžiuotas, sutryptas ir paskandintas su visom padugnėm! Bet gi geras, tik kasdien pila, retai turbūt kada blaivas vairuoja, nu bet avarijų tai nepadaro - galima ir atleist
Kyborg 2018-03-12 19:51
Tarkim tu teisus, motyvas - pinigai. Bet argi ne to iš valdžios ir tikimasi, kad bus surenkamas didesnis biudžetas ir atitinkamai labiau finansuojamos valstybės kuruojamos sritys? Nors ne, klystu, tokie kaip tu tikisi, kad valstybė panaikins visus mokesčius, baudas, bet tuo pačiu sukurs rojų Lietuvoje kur algos bus kaip Šveicarijoj, o prekių kainos kaip Baltarusijoj.
HardAxe 2018-03-13 00:36