Pamatykite - štai kaip atrodo gražiausias šių metų koncepcinis automobilis (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2018-03-09 12:51
Titulą gavo pelnytai, nuostabus diazainas, bet tokio auto spalva neturi turi būti kaip "pilko dyzelio", galėtu būti labai ryški raudona, geltona, salotinė, violetinė, mėlyna ir panašiai. Ir be abejo jis turėtu būti varomas 500++kW rotoriniu varikliu (nes tai mazda, o ne tesla), kuris maitinamas vandeniliu (nu gerai iš bėdos tegu bus tai etanolis) Kėbulas žinoma turėtu būti iš grafito pluošto, iš bėdos ir aliuminis tiktu. Ech užsisvajojau
SaMaras 2018-03-09 13:38
Kad gražus tai gražus, bet esmė, kad efektyvumas nugali grožį.. jau sunku ir beatskirti kur mazda, kur aston martin, kur audi ar is viso koks ford... visi svelnūs aptakūs energetiškai efektyvūs kelio spuogai be charakterio... (arba su charakteriu, bet tokiu pačiu kaip visų)
kernel_panikuoja 2018-03-09 13:40
Grazus, bet manes tai ypatingai nesuzavejo. BMW jau pries 10 metu turejo panasu koncepta: https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_CS_Concept
FtBall 2018-03-09 14:45
Panaši ir mano nuomonė. Labai "tuščia" ant kėbulo, nėra jokių linijų. Kažkaip tiek tuščia, kad net trumpam pagalvojau apie Accord universalą Gale, jei šviesos nedega, tai irgi be galo tuščia. Pridėjus durų rankenėles, kokius moldingus, veidrodėlius, Mazda ženklą gale - gal kažkas ir gautųsi gražiau.
zet 2018-03-11 18:59
ziauriai primena mersa.
bahuriux 2018-03-11 22:43
Skonio reikalas. Jie tą ir darė, atsisakė visko kas nereikalinga, paliko tik tai kas būtina, tokia buvo filosofija kuriant dizainą. Aš irgi vadovaujuosi panašiu principu kurdamas visokius prototipus ir daiktus 1. nieko ko nereikia, nereikia dėti, 2. tobulumas paprastume, 3. jei tai judantis daiktas galbūt jam nepakenks aptakus korpusas, 4. viskas turi būti proporcinga ir derėti tarpusavyje. Dauguma supercarų ir prototipų šiais laikais atrodo debiliškai su visokiais atsikišimais nevietose ir kėbulo dalių pašiaušimais. Ir netik prototipų, japoniškų ir korėjietiškų dizainieriai pasigavo tą šlykštų "karvės subinkaulio" ir "azijiečio skruostikaulio" dizainą, kuris yra kvailas, negražus ir nefunkcionalus. Vienintelė mazda kuria neblogai atrodančius auto nuo kokių 85-90' iki šių dienų.