„Audi“ žengė svarbų žingsnį link vidaus degimo variklių išsaugojimo – pradeda „e-benzino“ bandymus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Lukasfragas 2018-03-13 16:59
Sorry audi, bet skamba kaip bandymas išdulkinti savo numirusią merginą dar prieš jai atšalant.
Kyborg 2018-03-13 20:03
Įdomios pas tave žmogau fantazijos... Abejoju ar normaliam žmogui galėtų kilt tokios mintys/palyginimas. Gal vertėtų pabandyt kreiptis į psichologą?
mindaugas.vaitiekūnas 2018-03-13 21:29
Palyginimas gal ir netikęs, bet man patiko P.S. Normalių čia niekada ir nebuvo!
daynewss 2018-03-14 09:21
Skamba maždaug taip: "Mes visur prišikom, bet šūdus surinksim ir panaudosim trąšom, kuriose auginsim bulves, kurias valgysim ir vėl šiksim." PS pirmas komentaras Made my day : )))
gytis13 2018-03-14 10:00
Betgi taip mes ir dabar darom, tik naudojam ne savo o gyvulių šūdą (mėšlą)taip tręšiam dirvą ir sakom kad auginam ekologiškas daržoves. Trąšos yra blogis o gyvulių šūdas yra gėris. Tai kuo čia piktintis?O jei nenorim šūdo naudot gyvenam kaip pirmykščiai žmonės, medžiojam, renkam grybus ir ok.
AAA000 2018-03-14 18:16
syk ant sieno ir tavo sudas tiks trasoms tu ekologiskai sykt nebemoki i kanalizacija ten privaro visokio papildomo brudo - muilu, skalbimo chemijos, buitines chemijos, visokiu plovikliu, skiedikliu, cheminiu reagentu ir pan. dar ir kai kuriu ligu uzkratai gali persinest - kur atsparus. uztat ir netinka. bet po sudetingo isvalymo - naudojama ir tresimui. pvz misku. maistinems kulturoms vengtina. kas del kuro - "ekologiskumas" irgi priklauso nuo kuro grynumo. dujos pvz ekologiskos - nes grynos. nesusidaro sudetingu degimo produktu. o jei ju buna - jie labai nedideli. o naftiniam benzine visokio samsto pilna. degant prigaminama visokio kenksmingu junginiu. susistetintas kuras daug grynesnis, taigi ji imanoma sudegint "ekologiskiau" - cia i tai apeliuoja. bet bus brangu vistiek. ir kazkokios minimalios tersimo ribos vistiek isliks - tiesiog jos bus nepavojingos sveikatai. ir dar klausimas - ant kiek? cia laikinas sprendimas nebent. pateisinciau tik jei bus pigesne alternatyva visiskai - 100% zaliems budams.
Dario 2018-03-14 22:43
Juk aiskiai pasakyta, cia pereinamas laikotarpis, kol visai dings vidaus degimovarikliai tai geriau sita deginti nei dabartini kura. P.S. baikit pestis, juk galima linksmai aptarti straipsni, be pykciu, juk to cia ir uzsukam visi.