Skaičiai nemeluoja: Europoje dyzeliams prasidėjo liūdnos dienos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2018-04-03 18:22
Tai neįdomu, tai pasibaisėtina, kaip žmonės nemąsto apie ekologiją ir racionalumą rinkdamiesi suv, kai gyvena mieste. Suv sunkesnis, nesaugesnis kitų eismo dalyviu atžvilgiu, nestabilesnis ant kelio, greitėjimo ir stabdymo kelias/laikas prastesnis lyginant su tokios pat galios lengvesne mašina, o kur dar padidintos kuro sąnaudos, dėl svorio ir prastesnės aerodinamokos (nes kaip taisyklė kėbulo skerspjūvio plotas yra didesnis ir Cd yra prastesnis). Žodžių tokio didelio kiekio eko neišprusimo ir nepilnavertiškumo iškamuotų vairuotojų dar niekada nėra buvę iki šiol.
Berserkas 2018-04-03 18:30
Ten turėtų būti ne SUV, o pagrindyje Crossoveriai. Crossoveriai stipriai skiriasi nuo SUV.
bahuriux 2018-04-04 12:35
Galbūt bet nuo to kaip pavadinsi esmė daug nesikeičia abu tipai yra blogis, abu tipai turi visas mano aukščiau išvardintas problemas. https://www.google.com/search?biw=864&b ... WbPvKvLYAc https://www.google.com/search?biw=864&b ... 7DWtO6K6TM
DaveDeivax 2018-04-04 13:09
Dėl Eko neišprūsimo, kad renkasi SUV, iš vienos pusės taip. Iš kitos pusės (čia grynai kaip aš suprantu imho), žmogus perka didesni auto, kad užtektu savaitgalinėm kelionėm pvz į gamtą ir su vaikais ir manta ir t.t. Su ta pačia važiuoja ir į darbą, nes dviem mašinom biudžetas ne visų neša. tai gal ir ne visai negalvojimas.
evaldosia 2018-04-04 20:21
tuos suv renkasi egojistai.1- avarijos atveju nukentės lengvesnio auto sąvininkas,2-stovėjimo aikštelėje suv ir paprasto auto neatitinka langų aukštis,tai nematantis kas darosi aplinkui, būdamas žemesnio automobilio sąvininku.3 -egoistams ekologija nerūpi dėl didesnio kuro suvartojimo. suprantu visureigius kaime kur keliai nevalomi,bet vilniuje kam jie?