Su nuolaidomis siūloma turbūt pati geriausia stalinė lempa pasaulyje: 4 garsiausi pasauliniai apdovanojimai iš Vokietijos, Japonijos ir Amerikos (Video)  ()

„Xiaomi Mijia“ išmanioji stalinė lempa geriausio dizaino apdovanojimuose susilaukė neregėto pasisekimo. Vien Vokietijoje ji laimėjo net du prestižinius apdovanojimus: „Red Dot“ ir „IF“. Taip pat buvo nepralenkiama Japonijos „Good Design“ bei Amerikos „IDEA“ geriausio dizaino apdovanojimuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos dizaino specialistų nuomonę apie „Xiaomi Mijia Smart LED Desk Lamp“ išmaniąją lempą rašėme kiek ankščiau. Jų pagrindinis argumentas buvo, kad „Xiaomi Mijia lempa yra puikiai suplanuota ir supaprastinta. Labai išmintingai yra išnaudota šiuolaikinė LED technologija, o jos išvaizda yra ne tik simpatiška, bet ir atpalaiduojanti. Detalės buvo parinktos apgalvotai ir taip, kad šios lempos naudojimas suteiktų ilgalaikį malonumą“.

Jie taip pat pabrėžė ir tai, kad „Xiaomi Mijia“ lempa turi keturis skirtingus režimus: koncentracijos, skaitymo, kompiuterio ir vaikų. Tad tai itin funkcionali ir patogi naudotis išmanioji lempa.

„Red Dot“ dizaino komanda teigia, kad „ši šviesos diodų stalinė lempa leidžia reguliuoti šviesos ir spalvų temperatūrą nuo 2700 iki 6500 kelvinų tiesiog pasukant rankenėlę (1 kelvino tikslumu aut. past.). Siekiant išvengti mažo dažnio mirgėjimo, kuris dažnai sukelia akių įsitempimą ir nuovargį, lempoje yra patentuotas optinis lęšis. O tvirtos lempos geometrinė konstrukcija, pagaminta iš lieto aliuminio, yra puikiai reguliuojama“.

„Good Design“ komanda taip pat akcentavo, kad „išmanioji lempa turi patentuotą optinį lęšį, kuris skleidžiamą šviesą paverčia natūralia, o reguliuojamas šviesos ryškumas ir spalvų temperatūra nesukelia akių nuovargio. Lempa suprojektuota minimalistiniu stiliumi, ją sudaro elementarių geometrinių formų dalys, kurios perteikia estetinio grožio jausmą ir puikiai tinka bet kokioje aplinkoje. Be to, papildomi apšvietimo režimai gali būti pasirenkami per išmaniojo telefono programėle („Mi Smart Home“ aut. past.).

Amerikos „IDEA“ apdovanojimą skyrusi specialistų komanda taip pat pabrėžė, kad „Xiaomi Mijia“ lempos skleidžiama šviesa yra itin natūrali ir nevarginanti akių. Ryškumo ir spalvų temperatūros reguliavimas yra itin tikslus ir patogus, tereikia pasukti vieną rankenėlę. Minimalistinio dizaino išvaizdos: estetiškai gražių ir elementarių geometrinių formų, kurios puikiai dera natūralioje aplinkoje. O viską itin patogiai ir greitai galima valdyti su išmaniąja programėle.“

Tad pagrįstai galima šią „Xiaomi Mijia“ išmaniąją lempą vadinti geriausia pasaulyje, bent jau šiais metais - ją puikiai įvertino Vokietijos, Japonijos ir Amerikos specialistai. Visi pabrėžė šios lempos minimalistį dizainą, puikius techninius sprendimus, kurie užtikrina, kad šviesa yra natūrali ir nevarginanti akių, bei patogų jos valdymą išmaniajame telefone esančia „Mi Smart Home“ programėle.

Šiame vaizdo reportaže apžvalgos autorius išsamiai demostruoja kaip atrodo „Xiaomi Mijia“ išmanioji lempa, kaip ją susieti su išmaniąja programėle ir visas jos funkcijas

Verta pastebėti, kad „Xiaomi Mijia“ lempa dabar „Gearbest“ parduotuvėje siūloma su 21% nuolaida, tad dabar ji kainuoja 47€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(9)
(-1)

Komentarai ()