Cafago skelbia nuolaidas „LeTV LeEco Le 2 X527“ išmaniajam telefonui, „Zeblaze THOR S“ ir „Zeblaze Vibe 3“ išmaniesiems laikrodžiams (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Skija 2018-04-08 14:35
Sgraipsnio neskaiciau, atejau vien pamates pavadinima. Jeigu kas susigundete siais mob. Telefonais pasidomekite android versijomis. Labai geri ju parametrai buna uz tokia kaina, ir gerus rezultatus skina testuose tokiuose kaip antutu, bet androidai visi purvini kiek zinau, su irasytomis neaiskiomis ir daug klausimu kelianciomis programelimis, kuriu pasalinti negalima. Tad bukite atsargus ir pasidomekite patys.
Ade' 2018-04-09 10:29
As naudoju Leeco Le Pro 3 jau virs metu laiko, ir galiu pasakyt tik tiek kad tikriausiai geriausias telefonas koki esu turejes, o turejes as ju isties nemazai, iskaitant ir labai rimtus aparatus kaip galaxy s7 ar visiskai svaru androida nexus 6p. Jis gal ir neturi kazkokiu isskirtiniu funkciju ar dizaino, bet pagal kaina tai tiesiog nera lygiu ka gauni. Taip, jei esi visiskai zalias androide, tai liksi istriges ties android 6.0.1 versija, bet jei moki persirasyt softa, tai naudosi naujausia 8.1 androida su visais naujausiais saugumo atnaujinimais, nes sie modeliai del kainos labai populiarus ir susilaukia labai daug unofficial development.