Japonija nori turėti super naikintuvą, kokio pasaulyje dar nėra: prasidėjo derybos su „Lockheed Martin“ ir „Boeing“, bet reikės ir JAV pritarimo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2018-04-23 22:44
Negali nieko sakyti... praktiški žmonės tie japonai, bet kalbant apie karybą rinkos dėsniai nelabai veikia arba veikia kiek kitaip. Jei kalbant apie naujausią televizorių ar robotą-dulkių siurblį viskas ok, jei turi pinigų ir perki naujausią geriausią šūstriausią. o su karyba taip nepaeina.. arba darykis pats arba pirk pernykštį (arba net užpernykštį)modelį..
AAA000 2018-04-24 04:01
japonai pasitiki savo imperatorium, ir zino kad jis turi slapta ginkla - GOODZILA
shift 2018-04-25 16:56
O kodėl? Juk yra pilna ir kitokių pavyzdžių - F35, EuroFighter Typhoon, Eurocopter Tiger, Leopard 2, KMW Boxer. Tai jungtiniai kelių valstybių projektai. Sumoki savo įnašą į projektą ir gauni naujausią produktą. Manau, kad japonai kažko panašaus ir nori.
SaMaras 2018-04-25 17:18
F35 šitoj vietoj, mano manymu nelabai tinka, arba tinka, kaip pvz kas kartais gaunasi iš tokių projektų... Eurofighteris, eurocopteris, panavia tornado, tas pats straipsnyje minėtas misubishis geri pavyzdžiai, bet būkime atviri.. tai nėra super druper technikos naujovės... tai tiesiog patikimi PAKANKAMAI modernūs, pakankamai pigiai eksploatuojami darbiniai arkliai, o ne kažkoks hiendas..(kaip jas gripen, f16 ir pan..) Dėl leo 2 ir boxerių dabar reikėtų pasidomėti... nespecialistas, bet kažkaip maniau kad čia grynas fokietukų produktas kurį tiesiog eksportavo..