„Tai sunkiai konkurentams įveikiamas įrenginys, kuris turi absoliučiai viską“: „EISA“ paskelbė patį geriausią praėjusių metų išmaniųjų telefonų duetą (Video)  ()

Manote, kad tai „iPhone X“, o gal „Huawei P10“? Ne, „EISA“ mano, kad yra ir dar geresnių išmaniųjų telefonų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors jau daugelis kalba apie naujuosius „Samsung Galaxy S9/S9+“ išmaniuosius telefonus, bet ar jie susilauks tokios pat sėkmės kaip ir jų pirmtakai „Samsung Galaxy S8/S8+“ parodys laikas.

Juk norint tinkamai įvertinti naujienas reikia, kad praeitų tam tikras laikas, atsižvelgti į vartotojų atsiliepimus, įvertinti naujųjų telefonų funkcionalumą, konkurentų pasiekimus ir taip toliau.

O, kad technologijų specialistai galėtų išrinkti pačius geriausius metų išmaniuosius telefonus reikia ir gana paprasto dalyko, tiesiog sulaukti metų pabaigos ir retrospektyviai pasižiūrėti į tai, kuo išmaniųjų telefonų gamintojai ir vėl mus nudžiugino.

Tad „EISA“ technologijų specialistai pasižiūrėję į praėjusius metus išrinko pačius geriausius išmaniuosius telefonus ir jais tapo „Samsung Galaxy S8/S8+“.

„EISA“ specialistų komentaras: „šis meistriškai sukurtas pavyzdinis telefonas pasižymi metalo ir stiklo kombinacija su beveik berėmiu „Infinity“ ekranu, kuris suteikia dar didesnį matomumą, tuo pačiu išlaikydamas patogius matmenis. Yra dvi telefonų versijos, nuostabūs ekranai paruošti HDR ir, žinoma, mikroschemų rinkinys „Exynos 8895“ yra aukščiausio lygio. Samsung Galaxy S8 duetas taip pat palaiko 12 MP kamerą, automatinį HDR, OIS ir f/1.7 objektyvą. Taip pat dėl akių rainelės skenavimo užtikrina dar didesnę apsaugą ir yra aprūpinti visiškai nauju „Bixby“ balso asistentu. Tai sunkiai konkurentams įveikiamas įrenginys, kuris turi absoliučiai viską.“

Papildant specialistų komentarą tereikėtų paminėti, kad „Samsung Galaxy S8“ ekranas yra 5,8 colių QHD+ Super AMOLED (2960 x 1440) ir 570 ppi. Jo „didesnis broliukas“ skiriasi tik tuo, kad ekranas yra 6,2 colių įstrižainės ir turi 529 ppi.

Abu turi puikias 12 MP gale ir 8 MP priekyje kameras, vaizdą įrašo 4K, 1080p ir 720p raiška.

8-nių branduolių „Exynos 8895“, 64 bitų ir 10nm procesoriai, 4 GB RAM (LPDDR4) ir 64 GB ROM. Žinoma, pastarieji parametrai gali varijuoti. Palaiko Lietuvoje esančius 2G, 3G ir 4G ryšius, turi „Wi-Fi“ ir „Bluetooth 5.0“, taip pat NFC, GPS, Galileo, Glonass, BeiDou, ANT+ ir USB-C tipo jungtį.

Be jokios abejonės palaiko dvi SIM korteles ir atminties kortelę iki 256 GB talpos. Darbuojasi su „Android 7.0“ operacine sistema. Baterijų talpos šiek tiek skiriasi: „Samsung Galaxy S8“ ji yra 3000 mAh, o „Samsung Galaxy S8+“ 3500 mAh. Tačiau abu telefonai palaiko greitą belaidį baterijų įkrovimą.

Žinoma, turi gausybę įvairių sensorių, tarp kurių net 3 užtikrina, kad telefonai bus apsaugoti nuo pašalinių žmonių. Juose yra pirštų atspaudų nuskaitymo, akių rainelių nuskaitymo ir veido atpažino technologijos. Tad neabejotinai „Samsung Galaxy S8/S8+“ išmanieji telefonai yra tiesiog puikūs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(12)
(6)

Komentarai ()