„EISA“ išrinko geriausią namams skirtą projektorių 2018 m, o apžvalgos autorius teigia, kad „už tokią kainą nieko geriau nerasite“ (Video)  ()

Galima daug kalbėti apie įvairius projektorius, jų kainas ir technologines galimybes, bet kai kalba pasisuka apie aukščiausios kokybės įrenginį, „Epson“ kuriami namų projektoriai tampa konkurentams sunkiai pavejami.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir šiuos žodžius patvirtina „EISA“ specialistai, kurie „Epson EH-TW9300W“ namų kino projektorių pripažino, kaip patį geriausią pasirinkimą 2017/18 metais.

„EISA“specialistų komentaras: „šis projektorius perėmė EISA apdovanojimą 2014/15 metais laimėjusio EH-TW9200 projektoriaus savybes ir papidytas naujomis funkcijomis bei vaizdo formatais. Epson 4K Enhancement pikselių atnaujinimo technologija padidina gaunamų ir perduodamų vaizdų ryškumą. Ultra HD Blu-ray turinio palaikymas (su HDR) per projektoriaus turimą HDCP 2.2 HDMI jungtį. Vaizdo kokybė pasižymi puikiu detalumu ir spalvų gyvumu, taip pat įspūdingu ryškumu ir juodos spalvos lygiais, kurie užtikrina neužmirštamus vizualinius potyrius. EH-TW9300W projektorius užtikrina automatinį 2.1x priartinimą/fokusavimą, turi plataus diapazono objektyvio poslinkio parinktis ir bevielį ryšį. Ir šį projektorių yra itin lengva įdiegti namuose ir kambarį paversti namų kino teatro sale.“

Panašu, kad technikos specialistai liko sužavėti šiuo „Epson EH-TW9300W“ namų projektoriumi. Ir akivaizdu, kad „Epson“ kompanija sistemingai kuria aukščiausios kokybės projektorius, kurie metai iš metų pripažįstami kaip patys geriausi.

Pagrindiniai „Epson EH-TW9300W“ parametrai:

1) projektoriaus tipas LCD, maksimalus vaizdo įstrižainės dydis 7,62 m;

2) ryškumas yra 2500 liumenų;

3) kontrasto koeficientas 1.000.000:1; plataus ekrano formatas – 16:9; rezoliucija 1920 x 1080;

4) FHD 1080p, 4K ir 3D (akinių komplekte nėra aut. past.);

5) lempos tipas yra UHD, o galia 355 W;

6) 2 HDMI; LAN, USB ir kitos jungtys, taip pat WiFi.

Taip, „Epson EH-TW9300W“ LCD projektorius kainuoja apie 3300 eurų, tad tai gali atrodyti daugoka. Bet jis užtikrina tiek 4K, tiek ir HDR vaizdo kokybę, bei palaiko belaidę HD sistemą, tad galima darbuotis ir be papildomų laidų.

O kaip teigia šios apžvalgos autorius, „jei esate filmų gerbėjas, kuris nori namie turėti rimtą kino projektorių, tada Epson EH-TW9300W yra beveik tobulas pasirinkimas. Už pinigus, kuriuos išleisite už šį projektorių, jūs gausite tikrai nepaprastą vaizdo kokybę ir apskritai, kažką panašaus į Epson EH-TW9300W be 5700 eurų nerasite.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()