„Google“ dirbtinio intelekto kūrėjas: mokslininkai, sukūrę ir užprogramavę dirbtinį intelektą nesupranta ne tik, kaip jų algoritmai veikia, bet ir pačių algoritmų metodų, o tai didelė problema

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2018-05-09 17:27
- Žodžiu situacija tokia, kad dirbtinio intelekto pasaulyje vykstantys procesai natūralūs ir ne visuomet mums suprantami; : 1. bendras apsivalymas reikalingas tik tiek, kiek tai padidins efektyvumą (sumažins programinį svorį); 2. detalus apsivalymas simbolizuos kokybę bei technologinį proveržį; 3. nustokit verkšlenti - visko niekada jūs nekontroliuosite; 4. Apsivalymą palikit savieigai ir susitelkit ties idėjomis bei jų gairėmis. Priverstinis valymas sukūrė Komunizmą ir matome kas iš to gavosi.
AAA000 2018-05-09 19:51
ka jis cia kliedi - alchemija aiskiai geriau. visi darbo turi ir suda mala
apvalus 2018-05-09 20:10
Realiai, tai vyksta su visu software'u, nemanau, kad AI kurimas yra isimtis. Pagrindine to priezastis - verslas ir jo poreikiai. Niekas nenori laukti, niekas nenori planuoti. Reikia rezultato - cia ir dabar, kol konkurentai neapdejo. Jei veikia - vadinasi ok, niekam neidomu, kas po apacia. Ir nezinau, ar verta del to piktintis.