Pasirodė dar vienas flagmanų žudikas: „OnePlus 6“ (Video)  (3)

Flagmanų žudikai. Taip keletą metų iš eilės buvo tituluojami „OnePlus“ prekės ženklu pažymėti išmanieji telefonai. Ir nors pastaruoju metu jų kainos pamažu artėja prie tų, kurių už geriausius pasaulyje telefonus prašo žinomiausių prekės ženklų atstovai, kainos ir kokybės santykis vis dar yra vienas iš stipriausių Londone pristatyto „OnePlus 6“ kozirių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis „OnePlus 6“ yra pirmasis šio gamintojo telefonas su stikliniu korpusu – tiek priekyje esantį ekraną, tiek nugarėlę saugo itin tvirtas „Gorilla Glass 5“ stiklas. Įrenginys turi didžiulį 6,28 colio (apie 16 cm) įstrižainės berėmį AMOLED ekraną. Be to, tai ne tik didžiausias, bet ir sparčiausias „OnePlus“ telefonas: jame veikia aštuonių branduolių „Snapdragon 845“ procesorius (iki 2,8 GHz), rašoma pranešime spaudai.

Kaip ir daugelis gamintojų, „OnePlus“ daug dėmesio skyrė savo flagmano kamerai. Naujasis „OnePlus 6“ turi vaizdo įrašams ir nuotraukoms skirtą dvigubą galinę kamerą su 16 ir 20 megapikselių jutikliais. Tai užtikrina vaizdo ir nuotraukų ryškumą net ir prieblandoje. Telefonas taip pat gali filmuoti 4K raiška, o HD raiška fiksuojama 480 kadrų per sekundę dažniu – tai leidžia kurti sulėtintus vaizdo įrašus. Gamintojas nepamiršo ir asmenukių gerbėjų – priekinė naujojo telefono vaizdo kamera naudoja dirbtinį intelektą, kuris geba suteikti gylio efektą ir sukurti įvairių formų išlietą foną.

„OnePlus 6“ yra ir daugiau naudingų funkcijų, pavyzdžiui, greitasis baterijos įkroviklis per pusvalandį leidžia įkrauti telefoną tiek, kad užteks visai dienai, o jo ekraną galima atrakinti tiek piršto atspaudu, tiek veidu, kuris atpažįstamas remiantis daugiau nei šimtu žymių.

„OnePlus 6“ galima rinktis trijų spalvų: „Mirror Black“ (blizgi juoda), „Midnight Black“ (matinė juoda) ir riboto leidimo „Silk White“ (blizgi balta), kuriai blizgesį suteikia perlų dulkės.

Pirkėjus, kaip jau įprasta, turėtų nudžiuginti ir naujojo „OnePlus“ kainos: modelis su 6 GB operatyvine atmintimi (RAM) ir 64 GB vidine atmintine kainuos nuo 520 Eur, versija su 8 GB RAM ir 128 GB atmintine – nuo 570 Eur, o talpiausias 8 GB RAM ir 256 GB „OnePlus 6“ bus parduodamas nuo 620 Eur.

O mūsų šalies gyventojus, prisibijančius pirkti internetu ar nemėgstančius iškart mokėti visą kainą, nudžiugins žinia, kad tiesioginiais ir oficialiais „OnePlus“ partneriais Lietuvoje tapo ryšio operatorius „Telia“. Šio operatoriaus klientai įrenginius už lygiai tokią pačią kainą, kaip ir oficialioje gamintojo interneto parduotuvėje, gali užsisakyti jau dabar, o pirmuosius pirkėjus jis pasieks birželio 1 dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(20)
(15)
(5)

Komentarai (3)