Beveik 1 milijardas eurų „Admiral Kuznecov“ - ką rusai sugalvojo pakeisti savo vieninteliame turimame lėktuvnešyje ir kuo tai gali baigtis?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vardasas 2018-05-21 20:04
Ka reikia sugalvoti kad bent viena diena sitame tinklapyje nepamatytume konors apie rusija
apvalus 2018-05-21 22:29
Kokybiskas straipsnis, patiko.
agentxio 2018-05-22 13:45
manau jis tinkamas tik i metalo lauza
punktyras 2018-05-22 13:59
Gal pabandyti kalbėti apie save ne daugiskaita? Tada užduotis itin supaprastėja. P.S. O kuo blogai „kas nors“ apie Rusiją?
manciukaz 2018-05-22 17:10
O kas blogai, kad jie kariauja Sirijoje su ISIS ir kitais vakaru remiamais teroristais? Vakaru politika vien tik gera? Paklausk Libijos ar Irako gyventoju, ar po JAV isikišimo jiems tapo geriau? Aišku, yra blogu dalyku, kaip Ukrainos okupacija ir panašiai
HardAxe 2018-05-22 17:53
O kas blogai, kad jie kariauja Sirijoje su ISIS ir kitais vakaru remiamais teroristais? Vakaru politika vien tik gera? Paklausk Libijos ar Irako gyventoju, ar po JAV isikišimo jiems tapo geriau? Aišku, yra blogu dalyku, kaip Ukrainos okupacija ir panašiai[/quote] gal blogai tas, kad jie kariauja už isis, o isis bėga kelti bangų pas "mus". ir dar blogai, kad jie nori tapti mūsų vasalais. Ir taip, geriau yra būti trumpo vasalu (kanada, europa, korėja kaip gyvena?) negu ruso vasalu (*kistanai, baltarusija). ai, dar kai filipinai paprašė usa atlaisvinti pas jus įsteigtas karines jūrų bazes, USA išėjo, kai rusai išsigando prarasti savo bazę kryme, užėmė krymą. Kai kariavo USA, jie galvojo kaip kareiviam pristatyti colos ir hamburgerių, rusai gale pėstininkų išdėstė kulkosvaidžių liniją, kad niekas nebėgtų atgal... Nors rusijoj ir gal nėra labai blogai gyventi kažkuriam dimiestyje, kažkodėl man Rusija neatrodo labai geras pasirinkimas, o tau atrodo?
manciukaz 2018-05-22 18:00
Jeigu vakarai nebutu rėme teroristu Sirijoje ir Libijoje nebutu ir pabėgeliu, visam paradui vadovauja Izraelis ir JAV.. Net Jav Prezidentas pripažino, kad Obama sukūrė ISIS aišku ne kekvienam klaunui tai iaiškinsi.. Nesakau, kad prie Ruso buvo geriau ar, kad būtu... Pačiam nesenai teko važiuoti i Maskva ir tikrai matos, kad ten betvarkė ir korupcija klesti nenorėčiau ten gyvent..
manciukaz 2018-05-23 18:11
Tai yra faktas, kuri būtu sunku nugynčyti.. jei JAV tikrai būtu norėje būtu senai laimėje kara Afganistane, jiems yra paranku talibanas, nes turi preteksta laikyti bazes arti Kinijos ir Rusijos, jei JAV nugalėtu talibus būtu išprašyti lauk todėl ir "kariauja" tenais bele kiek metu.. tiesa jie patys prieš tai apginklavo talibus, kad kovotu su Rusais.. Tas pats ir Sirijoje, ka jie veikia Al Tanfe? Ten yra apmokomi teroristai, jeigu nebutu JAV sukūre ISIS ir kitu teroristiniu grupuočiu neturėtu preteksto isiveržti į Sirija.. tuo man JAV politika labai nepatinka, jie remia teroristus sukelia chaosa, bet moka Europiečiai patys jankiai atsisako priimti pabėgelius.
manciukaz 2018-05-24 18:11
Su kuriuo teiginiu nesutinki?
HardAxe 2018-05-25 16:55
labai lengvai būtų nugalėję... Taigi, matom kaip jie greit nugali. Užtenka pažiūrėti į karus, kuriuos stiprios valstybės norėjo nugalėti bet kokiomis priemonėmis: afganistanas, vietnamas...
manciukaz 2018-05-26 18:00
Tai tu aklai tiki ka rašo vakaru žiniasklaida ir duodu 100 % nesi skaites nieko kito, taip tiek Rusai tiek JAV varo savo propoganda, aš manau, kad tau kažkas moka pinigus už tavo komentarus arba tu pats esi visiškas idiotas kuris aklai viskuo tiki.. Pasiskaityk kitus tinklalapius ir komentarus ir suprasi, kad Lietuviai nėra visiški debilai ir aklai netiki ka sako JAV ir ju užsakyti straipsniai.. Ir nesakau, kad Rusai teisus visur ir visada, kaip ir JAV nera visada blogi, tiesiog visi kovoja uz savo interesus
HardAxe 2018-05-28 11:58
[quote="manciukaz"Ir nesakau, kad Rusai teisus visur ir visada, kaip ir JAV nera visada blogi, tiesiog visi kovoja uz savo interesus[/quote] O man vat nepatinka jų interesai. Ir net jeigu jie yra teisūs tiem interesam nėra vietos po Lietuvos padange.