„IP68“ standartas, karinio tvirtumo medžiagos, pilno tipo 5,99 colių įstrižainės ekranas, „Android 8.1“ operacinė sistema ir anonso nuolaidos: skelbiamas išankstinis naujojo „Vernee V2 Pro“ užsakymas (Video)  ()

Pasižiūrėjus į šį išmanųjį telefoną nekyla abejonių, kad tai tikrų tikriausias „Samsung Galaxy S9“ klonas, tik gerokai „paturbintas“. To net neneigia pati „Vernee“ kompanija ir informuoja, kad tai yra itin tvirtas vidutinio išmaniųjų telefonų segmento atstovas su galinga technine konfigūracija ir, žinoma, pasižymintis puikia kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vernee V2 Pro“ pasižymi gražiais dizaino sprendimais, turi 5,99 colių įstrižainės FHD+ ekraną su 2160 x 1080 raiška. Ekrano santykis su visu telefonu siekia net 81,3 % ir kaip teigia gamintojas, tai „suteikia platesnę ir maloniai šokiruojančią regėjimo patirtį.“

Ekranas naudoja „Corning Gorilla 2.5D“ stiklą, kuris užtikriną ekrano atsparumą subraižymams ir skilimui, jei netyčia telefonas iškristų iš rankų.

„Vernee“ kompanija kurdama šį telefoną naudojo karinio lygio medžiagas, aukščiausią detalių jungčių sandarinimo technologiją ir visapusiškai vandeniui atsparią konstrukciją.

„Vernee V2 Pro“ išlaikė tarptautinį IP68 standartą ir tai reiškia, kad šis telefonas yra atsparus vandeniui. Negana to, jis iki 30 minučių gali išbūti ir pilnai funkciuonoti iki 1,5 metrų vandens gylyje. Tvirtas „Vernee V2 Pro“ nugarėlės korpusas su unikaliais „mažais taškeliais“ užtikrina, kad telefonas rankoje laikose itin tvirtai ir iš jos neslysta.

O dėka papildomų šonuoses esančių raudonų juostelių bei keturiuose kampuose esančių iš karinio lygio magnalio ir TPU medžiagų pagamintų elementų, „Vernee V2 Pro“ yra itin tvirtas ir patvarus.

„Vernee“ kompanija „Vernee V2 Pro“ telefoną išbandė ekstremaliuose testavimuose. Po beveik 2000 kartų, kai „Vernee V2 Pro“ buvo metamas ant žemės visais 6 kampais (šonų, nugarėlės, kraštinių ir net ekrano aut. past.), testų rezultatai parodė, kad šis telefonas yra visapusiškai tvirtas.

Nors tai itin ištvermingas telefonas, bet jis tėra 12 mm storio, o kaip tokio tipo atstovui, tai yra nedaug. O dviguba 2.5D konstrukcija užtikrina, kad telefoną yra patogu ir malonu laikyti rankoje. Tad palyginus su tradiciniais itin tvirtais telefonais, „Vernee V2 Pro“ atrodo išties gražiai ir madingai, o tarp tokio tipo telefonų tai jau nėra toks dažnas reiškinys.

Na, o kalbant apie technines „Vernee V2 Pro“ konfiguracijas, tai jis aprūpintas „Helio P23“ 8-nių branduolių procesoriumi, 6 GB RAM ir 64 GB ROM. Taip pat jame yra itin talpi 6200 mAh baterija, o C-tipo jungtis palaiko 9V/2A greitojo įkrovimo technologiją. „Vernee V2 Pro“ turi dvigubą galinę „SONY IMX 258“ 21 MP + 5 MP kamerą ir dvigubą priekinę 13 MP + 5MP kamerą, bei palaiko „grožio režimą“. Optimizuota „VOS“ operacinė sistema, kurios pagrindas yra „Android 8.1“, užtikrina efektyvų ir taupų energijos naudojimą.

Taip pat „Vernee V2 Pro“ palaiko daugybę įvairių funkcijų, tarp kurių yra NFC, GLONASS, GPS, pirštų atspaudų nuskaitymas, „FACE ID“ ir net širdies ritmo matavimas.

„Vernee“ informuoja, kad šis itin tvirtas, puikiai atrodantis ir galingas išmanusis telefonas „Vernee V2 Pro“ jau yra prekyboje ir galima iš anksto jį užsisakyti. Norint tai padaryti tereikia apsilankyti Gearbest.com tinklalapyje. Tačiau informuojama, kad nors dabar „Vernee V2 Pro“ kainuoja vos 214 eurų, tačiau šių telefonų skaičius yra ribotas ir tokia kaina galios tik iki birželio 3 dienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(18)
(5)

Komentarai ()