Tai gali būti pats ploniausias telefonas rinkoje? Artėja įdomus „Vernee M6“ anonsas (Video)  ()

„Vernee“ kompanija ir toliau džiugina išmaniųjų telefonų pirkėjus. Kompanija informuoja, kad naujasis jų „Vernee M6“ išmanusis telefonas jau visai greitai pasirodys rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vernee M6“ iš esmės bus atnaujinta „Vernee M5“ versija, kuri ir toliau išlaikys tokias jau puikiai žinomas savybes, kaip telefono lengvumą, gražų stilių ir, žinoma, ekonomiškumą.

Naujasis „Vernee M6“ išmanusis telefonas bus itin plono korpuso. Jau žinoma, kad telefonas bus vos 6,9 mm storio. Turbūt galima teigti, kad „Vernee M6“ bus vienas iš ploniausių išmaniųjų telefonų, kurie šiuo metu yra rinkoje, o gal net ir pats ploniausias.

Bendrai telefono išvaizda atrodo stilinga ir telefonas turėtų vizualiai atrodyti išties gražiai.

Taip pat „Vernee M6“ turės „all-screen“ (pilno ekrano) tipo ekraną, dėl ko vizualiai ekranas atrodys dar didesnis ir perteikiami video, nuotraukų, žaidimų ar naršymo internete vaizdai bus dar aiškesni, ryškesni ir, gamintojo teigimu, „užtikrins aukščiausius vartotojų poreikius“.

„Vernee M6“ turės 5,7 colių įstrižainės, „all-screen“ ir 18:9 rezoliucijos ekraną. „Vernee“ kompanijos teigimu, ekrano santykis su visu telefonu sudarys daugiau kaip 80 %. Palyginus su „Vernee M5“ išmaniuoju telefonu, kurio rezoliucija siekia 16:9, „Vernee M6“ ekrano santykis su visu telefonu padidėjo daugiau kaip 12 %.

Naujojo „Vernee“ kompanijos išmaniojo telefono visos keturios priekio pusės buvo susiaurintos, tiek viršutinė ir apatinė dalys, bei šonai, tad ir gerokai padidėjo ekrano santykis su visu rėmu. Akivaizdu, kad ekranas bus išties gerokai didesnis, tačiau pats telefono dydis išliko toks pats, tad jį bus patogu laikyti vienoje rankoje.

Galinėje telefono pusėje galime pastebėti, kad naudojamas trijų etapų dizainas. Taip pat „Vernee“ kompanija teigia, kad buvo panaudota visiškai nauja nanotechnologija, kad būtų gautas matinis metalo korpusas, todėl „Vernee M6“ bus dar gražesnis. Simetriškai ir stilingai sudėlioti galinė kamera ir pirštų atspaudų skaitytuvas, o visas „Vernee M6“ bus vos 6,9 mm storio.

Gana ilgą laiką „Vernee“ kompanija slapukavo ir apie technines „Vernee M6“ išmaniojo telefono specifikacijas informacijos neteikė. Tačiau dabar jau oficialiai patvirtinta, kad „Vernee M6“ turės „MTK6750C“ 8-nių branduolių ir 64 bitų procesorių bei 4 GB operatyviosios atminties ir 64 GB vidinės atminties. Taip pat vidinę atmintį bus galima praplėsti su papildoma 128 GB atminties kortele. Tai išties puiki žinia.

„Vernee M6“ bus aprūpintas 16 MP galine kamera ir net 13 MP priekine kamera. Kad nepritrūktų energijos „Vernee M6“ turės 3300 mAh bateriją, o kad visos programos ir programėlės veiktų sklandžiai naujasis „Vernee M6“ išmanusis telefonas dirbs su „VOS 1.0“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 7.0“.

Apie tai kada pasirodys šis telefonas rinkoje ir kokios bus kainos, kol kas „Vernee“ kompanija nekalba, bet žinant šios kompanijos taikoma kainų politiką, galima numanyti, kad naujasis „Vernee M6“ bus ekonomiškai itin patrauklus telefonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()