„Vernee V2“ ir „Vernee Apollo 2“ – „MWC 2018“ mobiliųjų technologijų parodoje „Vernee“ kompanija žada naujus modelius: kuo jie bus ypatingi?  ()

Jau vasario 26 d. Barselonoje prasidės mobiliųjų technologijų „MWC 2018“ paroda. Tai vienas iš labiausiai laukiamų mobiliųjų technologijų renginių, kuriame bus pristatytos išmaniųjų telefonų technologijų naujienos ir būsimos šių metų telefonų tendencijos. Šis renginys nubrėžia būsimas išmaniųjų telefonų vystymo kryptis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sparčiai populiarėjanti Kinijos išmaniųjų telefonų kompanija „Vernee“ taip pat dalyvaus „MWC 2018“ parodoje. Šios kompanijos koncepcija ir telefonų dizainas visada žengia į priekį. Jos siūlomi telefonai techniniais parametrais mažai nusileidžia ir garsiausiems „brandams“.

Kompanija ir toliau tobulina savo išmaniuosius telefonus bei sumąsto vis ką nors naują. Jau ir dabar „Vernee“ žada naujus pokyčius.

„MWC 2018“ parodoje „Vernee“ pristatys naujų produktų linijas: T serija, M serija, V ir „Apollo“ serijas.

T serija (geriau žinoma kaip „Thor“) koncentruojasi į ilgą baterijos veikimą. M išmaniųjų telefonų serija (žinoma kaip „Mars“) orientuojasi į jaunąją kartą, kurie ieško plonų, gražių, madingų ir kūrybiško dizaino išmaniųjų telefonų modelių. V serija orientuota į lengvo ir stilingo verslo tipo telefonus su IP68 (telefonas atsparus vandeniui) standartu. „Apollo“ serija sutelkia dėmesį į aukščiausia kokybe, dizainu, konfigūracija ir pačiomis naujausiomis technologijomis pasižyminčius išmaniuosius telefonus.

„Vernee“ kompanija skelbia, kad „MWC 2018“ parodoje pristatys du išmaniuosius telefonus - tai „Vernee V2“ ir „Vernee Apollo 2“.

„Vernee V2“ bus antrasis kompanijos telefonas pasižymintis grublėta nugarėle. Kaip ir „Active“ modelis, „Vernee V2“ yra lengvas, plonas, gražaus verslo stiliaus išmanusis telefonas.

Gamintojo teigimu, „Vernee V2“ bus aprūpintas „Helio P23“ procesoriumi su 6 GB RAM ir net 128 GB ROM. Tad vidinės atminties kiekis tikrai patenkins kiekvieno kasdienius poreikius. O IP68 standartas užtikrins, kad telefonas bus visiškai vandeniui atsparus. „Vernee V2“ turės 4 kameras ir 18:9 santykio ekraną.

Be „Vernee V2“, „MWC 2018“ parodoje bus pristatytas ir „Apollo 2“ išmanusis telefonas, kuris turės didelį 5,99 colių, 18:9 santykio ekraną, o pats rėmas bus vien iš metalo.

Be jokios abejonės, „Apollo 2“ išmanusis telefonas bus vienas iš galingiausių modelių aprūpintas pažangiausiomis technologijomis. Jis turės „Helio X30“ 10-ties branduolių procesorių ir 6 GB RAM + 128 GB ROM. Be to, „Apollo 2“ turės dvi 16 MP + 13 MP galines kameras bei 8 MP priekinę kamerą. Žadama ir „Pump Express“ greito įkrovimo technologija bei „Android 8.1“ operacinė sistema.

Be „Vernee V2“ ir „Vernee Apollo 2“ išmaniųjų telefonų modelių „Vernee“ kompanija žada ir dar daugiau naujovių, kurias pristatys „MWC 2018“ parodoje. Laukti liko visai nedaug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()