Kinijos turgelio stebuklai: anonsuotas tikras kiniškas šedevras „Vernee X“ – pirmasis išmanusis telefonas pasaulyje su „Helio P23“ procesoriumi, VoLTE technologija, 4 kameromis, 6200 mAh baterija, 6GB RAM ir atnaujinimu iki „Android 8.0“ (Foto, Video)  (2)

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ jau ne pirmą kartą įrodo, kad turi išskirtinę partnerystę su vienu populiariausių Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų „Vernee“. Šis kartas taip pat yra ne išmintis, nes būtent šios elektroninės parduotuvės lankytojai vieni pirmųjų pasaulyje gali įsigyti ir naująjį bendrovės išmanųjį telefoną „Vernee X“. Tenka pripažinti, kad „Vernee X“ – tai puikus visų šiais metais kiniškuose išmaniuosiuose telefonuose įdiegtų naujovių atspindys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo atveju norisi pradėti nuo to, kad „Vernee X“ yra aprūpintas 6 colių įstrižainės 2160 x 1080 rezoliucijos ekranu, 18:9 kraštinių santykiu ir berėme konstrukcija – skelbiama, kad „screen-to-body ratio“ parametras siekia net 83,8% ir tai yra labai geras rezultatas net lyginant su flagmanais.

Šis „Android 7.1“ platformą naudojantis išmanusis telefonas taip pat stebina optimaliu 199 gramų svoriu bei konkurencingais 18,6 x 18,6 x 2,8 cm korpuso matmenimis. O visa tai atrodo dar labiau neįtikėtina, kai paaiškėja, jog šis išmanusis telefonas turi integruotą 6200 mAh talpos bateriją.

Tokios talpos baterijos turėtų užtekti 65 valandoms pokalbio arba 2,5 dienos normaliam naudojimui. Tačiau naudojant specialią VOS operacinės sistemos energijos taupymo funkciją, energijos turėtų užtekti net 4 dienoms arba 76 dienoms budėjimo režimu.

Žinoma, telefonas turi greitąjį krovimą – vos 5 minučių krovimo užtenka 2 val. pokalbiui, o po 30 min. krovimo telefonu galima pilnai naudotis visą dieną. 100% baterija įkraunama per 1,5 valandos.

Žinoma, būtina paminėti ir tai, kad „Vernee X“ yra pirmasis išmanusis telefonas pasaulyje, kuris yra aprūpintas aštuonių branduolių „Helio P23“ centriniu procesoriumi ir „Mali-G71 MP2“ vaizdo plokšte.

Būtent naujos kartos „Helio P23“ lustas yra vienas svarbiausių aspektų, kuris leidžia „Vernee X“ įgyti pastebimą pranašumą prieš kitus kiniškus išmaniuosius telefonus. Negana to, kad „Vernee X“ yra aprūpintas 6 GB operatyviąją RAM atmintine, šis išmanusis telefonas dar gali pasigirti ir įspūdingos 128 GB talpos vidine ROM atmintimi.

Įdomu ir tai, kad „Helio P23“ lustas yra suderinamas su 7 kategorijos (Cat 7) LTE tinklais ir taip pat ypatingas tampa dėl to, nes palaiko VoLTE techninį sprendimą. Priminsime, kad šią technologiją savo tinkle Lietuvoje jau yra įdiegęs „Telia“ mobiliojo ryšio operatorius.

Vertinant „Vernee X“ galimybes dėmesį norisi atkreipti ir į tai, kad šis išmanusis telefonas yra aprūpintas net keturiomis kameromis. Kaip jau tampa įprasta, dvi iš jų (16 MP + 5 MP) yra integruotos išmaniojo telefono gale. Vis dėlto priekyje integruota dviguba kamera (13 MP + 5 MP) su šviesos diodų LED blykste kol kas yra pakankamai didelė naujovė ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

Be to, norime atkreipti jūsų dėmesį dar ir į tai, kad „Vernee X“ yra aprūpintas ne tik piršto antspaudų skaitytuvu, bet ir techniniu sprendimu, kuris išmaniojo telefono savininką leidžia autorizuoti pagal veidą – šiuo metu ši funkcija sparčiai populiarėja tarp visų naujų telefonų.

Šiuo metu telefonas veikia su VOS sistema, sukurta „Android 7.1“ pagrindu, tačiau iš gamintojo nutekėjo informacija, kad intensyviai ruošiamas atnaujinimas į „Android 8.0“ – pirkėjai jį turėtų gauti labai sparčiai.

Galiausiai skubame pranešti, Kinijoje šiuo metu skelbiama anonso akcija, kurios metu „Vernee X“ išmanųjį telefoną galite įsigyti už maždaug 214 eurų. Vis dėlto svarbu pabrėžti tai, kad tokia kaina yra taikoma tik pirmajam tūkstančiui užsakymų. Tuo tarpu jeigu norėsite „Vernee X“ įsigyti kiek vėliau, iš karto nusiteikite, kad turėsite mokėti apie 30 ar net 40 eurų daugiau. Kaip rodo istorija su kitais „Vernee“ telefonų anonsais, gerų kainų po anonso tenka palaukti mėnesį ar net du. 

Taip pat galima bandyti nemokai laimėti „Vernee X“ išmanųjį telefoną – tam reikia sudalyvauti „Vernee“ puslapyje skelbiamame žaidime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(5)
(9)

Komentarai (2)