Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaidomis siūlomas „Oukitel K8000“ - išmanusis telefonas su 8000 mAh baterija, 5,5 colių „Samsung AMOLED“ ekranu ir 4GB RAM (Video)  ()

Aukščiausios klasės išmaniųjų telefonų gamyba Kinijoje, žinoma, garsėja „Xiaomi“. Tuo bene geriausiai leidžia įsitikinti pažintis su „Xiaomi Mi Note 2“ išmaniuoju telefonu. Vis dėlto vietinėje Kinijos rinkoje taip pat yra ir dar vienas gamintojas, kuris savo neįprastais sprendimais intriguoja vis daugiau potencialių pirkėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu sekate vietinių Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų naujienas, tai greičiausiai jau spėjote suprasti, kad šį kartą kalba eis apie gamintoją „Oukitel“.

Šis gamintojas maloniai stebina plačiu išmaniųjų telefonų pasirinkimu, tačiau tenka pripažinti, kad bene daugiausiai pirkėjų dėmesio „Oukitel“ išmanieji telefonai susilaukia dėl itin talpių baterijų.

Laikantis analogiškų pasiteisinusių standartų buvo kuriamas ir naujosios kartos išmanusis telefonas „Oukitel K8000“. Šis 5,5 colių įstrižainės „Samsung AMOLED“ ekranu (1280 x 720) aprūpintas išmanusis telefonas net ir itin išrankius skaitytojus tikrai turėtų nustebinti integruota 8000 mAh talpos baterija. Pasak gamintojo, tipiniam išmaniojo telefono naudotojui šią bateriją paprastai teks įkrauti ne dažniau nei kas penktą dieną.

Panašiomis galimybės pasižymi ir „Oukitel K10000“ išmanusis telefonas. Vis dėlto „Oukitel tvirtina, kad dėl „Oukitel K8000“ panaudotų naujų baterijos energijos taupymo techninių sprendimų šis išmanusis telefonas šiuo atveju be papildomos įkrovos gali būti naudojamas netgi ilgiau nei išmanusis telefonas su 10000 mAh talpos baterija.

Svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad nauji inžineriniai laimėjimai taip pat kaip reikiant leido optimizuoti šio naujos karto išmaniojo telefono matmenis. Jeigu tikėsime gamintojo pažadais, tai „Oukitel K10000“ (16,2 x 7,8 x 1,4 cm) net ir turėdamas 10000 mAh talpos bateriją vis tiek turės būti įkraunamas kur kas dažniau nei „Oukitel K8000“ išmanusis telefonas (15,6 x 7,78 x 1,15 cm) su 8000 mAh baterija.

Šis metalinį korpusą turintis išmanusis telefonas ypatingas dar ir dėl to, nes gali pasigirti integruotu aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, dviguba kamera (16 MP + 2 MP), 4 GB operatyviąja RAM atmintine, 64 GB vidine ROM atmintimi bei priekyje įdiegta plataus 80 laipsnių kampo 13 megapikselių kamera, kurią tikrai turėtų įvertinti kiekvienas asmenukių gerbėjas.

Galiausiai skubame pranešti, kad anonso proga „Oukitel K8000“ išmanųjį telefoną Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ dabar galite įsigyti už 162 eurus. Norime atkreipti jūsų dėmesį, kad ši sumažinta kaina pagal šiuo metu elektroninėje parduotuvėje pateikiamą informaciją turėtų galioti iki kito pirmadienio. Tuo tarpu vėliau už „Oukitel K8000“ nusiteikite mokėti apie 200 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(4)
(10)

Komentarai ()