Kinijos turgelio stebuklai: „11.11“ proga „ILIFE“ robotai dulkių siurbliai atpigo iki paprasto siurblio - pats pažangiausias jų atstovas „ILIFE V7S Pro“ kainuoja mažiau nei 140€ (Video)  (7)

Išmanieji telefonai ar televizoriai mūsų kasdienybėje įsitvirtino jau gana seniai. Vis dėlto tai tikrai ne vieninteliai išmanieji įrenginiai, kurie šiuo metu keičia mūsų kasdieninius įpročius. Pavyzdžiui, daugybė buitinės namų technikos dabar taip pat gali pasigirti išmaniosiomis funkcijomis. Ir visiškai nesvarbu ar kalbėsime apie skalbimo mašiną, šaldytuvą, virdulį ar tiesiog dulkių siurblį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-11-10 Kinijos turgelio stebuklai: „11.11“ proga „ILIFE“ robotai dulkių siurbliai atpigo iki paprasto siurblio - pats pažangiausias jų atstovas „ILIFE V7S Pro“ kainuoja mažiau nei 140€ (Video)  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tenka pripažinti, kad pastarieji pasikeitė bene labiausiai. Išmaniuosiuose dulkių siurbliuose įdiegtos pažangios sistemos jiems leidžia veikti praktiškai autonomiškai, todėl palaikyti švarą namuose dabar tapo itin paprasta.

Šiuo atveju džiugina ir tai, kad išmanieji dulkių siurbliai kainuoja praktiškai tiek pat kaip ir aukštesnės kokybės įprasti dulkių siurbliai. Visiškai normalu, kad konkurencinga kaina yra vienas iš pagrindinių aspektų, kuris pirkėjus tikrai vilioja. Greičiausiai sutiksite, kad esant galimybei investuoti analogišką pinigų sumą į kur kas inovatyvesnį produktą – racionalus sprendimas.

Pavyzdžiui, Kinijoje išmanųjį dulkių siurblį „ILIFE V7S Pro“ galima įsigyti už maždaug 150 eurų. Vis dėlto „11.11GB“ proga pasinaudojus papildomomis nuolaidomis šį išmanųjį dulkių siurblį dabar galima įsigyti ir už kur kas patrauklesnę 137 eurų kainą (nuolaidos kodas – ILIFE11).

Išmanusis dulkių siurblys „ILIFE V7S Pro“ ypatingas tampa dėl to, nes yra aprūpintas ne tik priešlaikinio susidūrimo sistema (angl. anti-collision system), bet taip pat aukščio identifikavimo sprendimu (angl. drop avoidance induction). Šis sprendimas itin praverčia tada, kai „ILIFE V7S Pro“ grindis tenka valyti, pavyzdžiui, prie laiptų.

Šiuo atveju norisi pabrėžti dar ir tai, kad šis dulkių siurblys yra tinkamas ne tik šiukšlėms surinkti, bet taip pat ir grindims plauti. Priklausomai nuo pasirinko darbo režimo išmaniajame dulkių siurblyje turi būti naudojama arba 300 ml šiukšlių surinkimo talpa, arba 450 ml talpos vandens rezervuaras.

Be to, „ILIFE V7S Pro“ papildomo solidumo suteikia ir įdiegtas dvigubas dulkių filtravimo mechanizmas, o ne ką mažiau stebina ir integruota santykinai didelės 2600 mAh talpos baterija, kuri šiam išmaniajam dulkių siurbliui nepertraukiamai leidžia veikti daugiau nei dvi valandas.

Vis dėlto riboti baterijos resursai „ILIFE V7S Pro“ nėra itin didelė problema. Šiame išmaniajame dulkių siurblyje taip pat yra įdiegta baterijos energijos lygio valdymo sistema, kuri informuoja „ILIFE V7S Pro“ apie išsikraunančią bateriją. Gavęs šį įspėjimą išmanusis dulkių siurblys tiesiog automatiškai susiranda savo įkrovos stotelę, o kai baterija pakankamai įsikrauna, toliau imasi vykdyti jam patikėtą užduotį.

Jeigu susidomėjote šio gamintojo išmaniaisiais sprendimais, tai šią savaitę taip pat rekomenduojame apsilankyti „ILIFE Brand Deals“ išpardavime. Priminsime, kad Kinijos gamintojas „ILIFE“ specializuojasi išmaniųjų dulkių siurblių gamyboje, o išmanusis dulkių siurblys „ILIFE V7S Pro“ šiuo metu yra dažnai pristatomas kaip vienas iš pažangiausių šio gamintojo produktų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(4)
(17)

Komentarai (7)