Kinijos turgelio stebuklai: anonsuotas išmanusis telefonas „Blackview S8“ su 4 kameromis, berėmiu 5,7“ ekranu ir madingiausiu 18:9 kraštinių santykiu  ()

Svajojate apie „Samsung Galaxy S8“ išmanųjį telefoną, tačiau niekaip nesiryžtate didesnėms nei 600 eurų išlaidoms? Ši problema greičiausiai kamuoja daugelį skaitytojų. Vis dėlto jeigu į šią situaciją pabandysite pažiūrėti lanksčiai, tai net neabejojame, kad Kinijoje tikrai pavyks atrasti itin daug patrauklių „Galaxy S8“ išmaniojo telefono alternatyvų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, planuojant įsigyti išmanųjį telefoną Kinijos elektroninėse parduotuvėse iš karto vertėtų susitaikyti su tuo faktu, kad kiniškas analogas tikrojo „Samsung Galaxy S8“ pagal technines charakteristikas tikrai nenurungs. Kiek kita situacija yra tada, kai kalbame apie išmaniųjų telefonų dizainą – variantų daugėja su lyg kiekviena savaite.

Bene geriausiai tokias tendencijas gali patvirtinti dar rugsėjo pradžioje pasirodęs išmanusis telefonas „Cubot X18“. Pastarąjį išmanųjį telefoną Kinijos elektroninėse parduotuvėse šiuo metu galima įsigyti už maždaug 100 eurų, o tai yra bene šešis kartus mažesnė kaina nei „Samsung Galaxy S8“ atveju. Rudenį taip pat atsirado „Meiigoo S8“, apie kurį rašėme čia, „UMIDIGI S2“ apie kurį rašėme čia ir tikėtina, kad tai ne pabaiga – tą įrodo ir dabartinė naujiena.

Šiuo atveju bene svarbiausia yra tai, kad toks vietinio Kinijos gamintojo „Cubot“ pradėtas eksperimentas pasiteisino - susidomėjimas „Cubot X18“ išmaniuoju telefonu yra pakankamai didelis, todėl labai greitai panašaus eksperimento panoro imtis ir kiti vietiniai Kinijos gamintojai.

Naujausias to įrodymas – tai šio mėnesio antroje pusėje anonsuotas naujos kartos išmanusis telefonas „Blackview S8“. Nors iš pažiūros tiek „Cubot X18“, tiek „Blackview S8“ išvaizda labai primena „Galaxy S8“, tačiau šiuo atveju „Blackview S8“ papildomą pranašumą įgyja dėl geresnių techninių charakteristikų. O kas svarbiausia, „Blackview S8“ šiuo metu yra vos 30 eurų brangesnis nei šiek tiek anksčiau anonsuotas „Cubot X18“ išmanusis telefonas.

„Blackview S8“ išmanusis telefonas pranašumą prieš „Cubot X18“ įgyja dėl to, nes yra aprūpintas talpesne 4 GB operatyviąją RAM atmintine, dvigubai didesne 64 GB vidine ROM atmintimi, techniškai pranašesne dviguba galinė kamera (13 MP + 0,3 MP) su Sony sensoriumi bei dviguba priekinė kamera (8 Mp + 0,3 MP).

Be to, panaudotas naujesnės kartos aštuonių branduolių „MediaTek MT6750T“ centriniu procesoriumi ir „Mali-T860 MP2“ vaizdo plokšte. Čia dar galima pabrėžti tai, kad abu išmanieji telefonai yra aprūpinti 5,7 colių įstrižainės ekranais (1440 x 720) ir taip pat turi labai panašios talpos baterijas („Cubot X18“ – 3200 mAh, „Blackview S8“ – 3180 mAh).

Taigi, galutinį sprendimą, be abejo, teks priimti patiems, tačiau šiuo atveju reikia pastebėti, kad 30 eurų didesnės išlaidos, ypatingai kai kalbame apie išmaniojo telefono našumą, gali būti visiškai pateisinamos. Vis dėlto rekomenduojame atkreipti dėmesį ir į tai, kad už maždaug 130 eurų išmanųjį telefoną „Blackview S8“ Kinijos elektroninės parduotuvės planuoja platinti tik anonso proga. Tuo tarpu kiek vėliau šio išmaniojo kaina turėtų apsistoti ties 150 eurų riba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(4)
(13)

Komentarai ()