Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga nuolaida skelbiama 6“ įstrižainės berėmiam išmaniajam telefonui „Oukitel MIX 2“ su 6GB RAM, Helio P25 procesoriumi ir net 512 GB SD kortele (Video)  ()

Kinijos elektroninės parduotuvės tikrai gali pasigirti plačiu išmaniųjų telefonų asortimentu, tačiau ši taisyklė galioja tik tada, jeigu planuojate įsigyti mažesnės įstrižainės išmanųjį telefoną. Tuo tarpu vos tik išmaniojo telefono įstrižainė priartėja prie 6 colių, tada tenka pripažinti, kad pasiūla nėra tokia plati kaip iš tikrųjų norėtųsi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto yra daugiau nei akivaizdu, kad kinai šią rinkoje esančią spragą ruošiasi užglaistyti kiek įmanoma greičiau. Būtent tokias tendencijas šią savaitę taip pat leidžia patvirtinti ir naujos kartos išmaniojo telefono „Oukitel MIX 2“ anonsas.

Šiuo atveju norėtųsi pradėti nuo to, kad kol kas 6 colių įstrižainę turintys išmanieji telefonai net ir Kinijos rinkoje tikrai nėra tokie pigūs kaip norėtųsi. Nepaisant to, kai kuriems gamintojams vis tiek pavyksta surasti optimalų sprendimą, todėl bendrame kainų kontekste jų išmanieji telefonai įgyja tam tikrą pranašumą.

Šia svarbia savybe taip pat gali pasigirti ir naujos kartos išmanusis telefonas „Oukitel MIX 2“. Pavyzdžiui, jeigu Kinijoje anonso proga šį telefoną galima įsigyti už maždaug 200 eurų, tai kitų gamintojų panašias technines charakteristikas turintys išmanieji telefonai gali kainuoti dar daugiau, t. y. beveik 300 eurų. Visgi anonso nuolaidos galioja tik iki gruodžio 11 d., vėliau kaina šoktelės iki 226€.

Vis dėlto čia svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad techniškai „Oukitel MIX 2“ išmanusis telefonas artimiausius savo konkurentus lenkia ne tik dizainu, bet taip pat ir techninių charakteristikų aspektu. Kitaip sakant, šis 5,99 colių įstrižainės LTPS ekraną (2160 x 1080) turintis išmanusis telefonas gali pasigirti ne tik patvariu iš abiejų pusių stiklu padengtu korpusu, bet ir santykinai našiu  aštuonių branduolių „MediaTek Helio P25“ centriniu procesoriumi, 6 GB operatyviąja RAM atmintine, itin didelės 4080 mAh talpos baterija bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 512 GB naudojant Micro SD kortelę. Kad ir kaip keistai tai skambės, bet tokios talpos Micro SD kortelių kol kas nepalaiko nei „Apple iPhone X“, nei „Samsung Galaxy S8+“.

Galiausiai svarbų pranašumą „Oukitel MIX 2“ taip pat suteikia priekyje bei gale integruotos kameros. Pavyzdžiui, „Oukitel MIX 2“ gale yra integruota dviguba „Samsung“ lęšius naudojanti kamera (21 MP + 2 MP) su LED blykste. Ši kamera ypatinga dar ir dėl to, nes esant reikalui gali fiksuoti 4K raiškos vaizdo įrašus.

Tuo tarpu „Oukitel MIX 2“ priekyje yra įdiegta ne ką prastesnė 13 megapikselių kamera. Įdomu ir tai, kad ši priekyje integruota kamera taip pat yra aprūpinta LED blykste. Būtent tokiu techniniu sprendimu kol kas gali pasigirti retas išmanusis telefonas. Ir šiuo atveju yra visiškai nesvarbu ar kalbėsime tik apie kiniškus išmaniuosius telefonus ar tuo pačiu metu lyginsime ir tokių gamintojų produkciją, kaip „Samsung“ ar „Huawei“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()