Atskleista informacija kaip atrodys naujasis „Vernee M6“ su „all-screen“ ekranu ir 18:9 kraštinių santykiu: sulauksime labai gražaus telefono (Video)  ()

Visai neseniai pasibaigusioje tarptautinėje „MWC 2018“ mobiliųjų technologijų parodoje, kuri šiais metais vyko Barselonoje, „Vernee“ kompanija pristatė daugybę naujienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didelio dėmesio sulaukė „Apollo 2“ ir „Vernee V2“ išmanieji telefonai. „Apollo 2“ telefonas turi 5,99 colių „SHARP TDDI“ (18:9) ekraną, yra metalinio korpuso, aprūpintas naujausiu „Helio X30“ 10-ties branduolių procesoriumi ir 6 GB RAM bei 128 GB ROM.

Tuo metu „Vernee V2“ išmanusis telefonas tęsia „V“ serijos tradicijas – yra aprūpintas apsauginėmis savybėmis, IP68 standartu (telefonas atsparus vandeniui), turi 4 kameras ir pilno ekrano konstrukciją.

Apie „M“ serijos išmaniuosius telefonus buvo labai mažais informacijos, bet dabar gamintojas jau informuoja, kad naujasis „Vernee M6“ bus gerokai atnaujinta „Vernee M5“ versija.

„Vernee M6“ išmanusis telefonas bus „all-screen“ (pilno ekrano) išmanusis telefonas su 18:9 kraštinių santykiu.

Iš gamintojo pateiktos pirmosios nuotraukos galime matyti, kad „Vernee M6“ ekranas bus didesnis nei „Vernee M5“, kuris turi 5 colių įstrižainės ekraną su 16:9 kraštinių santykiu.

Jau žinoma, kad „Vernee M6“ turės pilną, dvigubai lenkto 2.5D dizaino ekraną su 18:9 kraštinių santykiu. Tad „Vernee M6“ turės išties didelį ekraną. Taip pat telefono priekinės dalies viršuje bus priekinė kamera, telefono ragelio kiaurymė ir jutiklis. O pats telefonas bus vos 6,9 mm storio.

„Vernee M6“ nugarėlėje naudojamas trijų etapų dizainas, nors tai yra gana paprasta, bet ganėtinai gražu. Taip pat simetriškai integruota galinė kamera ir pirštų atspaudų nuskaitymo jutiklis.

Iš kompanijos paviešinto „Vernee M6“ pristatomojo filmuko aišku, kad „Vernee M6“ turės 8-nių branduolių procesorių ir 4GB RAM operatyviąją atmintį.

Kol kas „Vernee“ kompanija išsamesnės informacijos apie „Vernee M6“ išmanųjį telefoną nepateikė. Tačiau, atsižvelgiant į tai, kad „Vernee M6“ yra naujoji „Vernee M5“ versija, tikėtina, kad konfiguracijos ne tik, kad nebus blogesnės, o netgi atvirkščiai. Galima numanyti, kad „Vernee M6“ bus ekonomiškai labai patrauklus telefonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()