Elonas Muskas nejuokavo, kai sakė, kad naujasis „Tesla Roadster“ superautomobilis turės raketas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

audriusn 2018-06-12 16:26
Neranda kitu budu kaip ta gaidi priverst vaziuot posukiais? Bant jau pas Rouch nueitu konsultaciju
vardasas 2018-06-12 17:26
Gaidys ne gaidys cia daugkas priklauso nuo greicio kuriuo iveikines posukius, jei tu iveikinesi ne su gaidziu posuki vos 30km/h neslystdamas tai sitas kogero iveikines 3x didesniu greiciu arba bent jau to siekiama. Kadaise su arkliais vos iveikdavo posukius ir nenorejo pripazinti automobiliu.
audriusn 2018-06-12 19:14
Porsche, McLaren, Ferrari ir kitiem mokantiems pagamint gera hypercara tokiu minciu nekyla.
immortallt 2018-06-12 20:18
Jei suprastum, kad padangų sukibimas jau riboja tokių automobilių pagreitį, tada gal nerašinėtum durnų postų. Tos raketos tai yra rinkodara, bus limited versija, keliems išrinktiesiems, bet PR bus už šimtus milijonų. Ir apie kokius posūkius kalbi? 150 mieste važiuojant? Tai street legal automobilis su itin dideliu pagreičiu ir santykinai maža kaina. Ar tobulas? Aišku ne. Bet čia kaip melomanai, kurie ginčijasi kieno kolonkės geresnės, kai plika ausimi jie neskiria. Paleidus tą pačią kolonkę tik pasakius, kad skirtingi brand'ai jie pradės aiškinti, kaip ten garsas skamba kitaip. Taip ir čia, įprastam pirkėjui dzin, kaip automobilis įveikia stačius kampus ant didelio greičio, nes jis niekada taip nevažiuos.
audriusn 2018-06-13 08:22
Tu idiotas nuolat ar laisvalaikiu? Px kas ten riboja ta pagreiti, posukiuose atsitranda kitu reikalu. O jei su tokia masina vazinetum tik mieste tai esi idiotas kvadratu ar net kubu. "Tai street legal automobilis su itin dideliu pagreičiu " - kuris nichuja nevaziuoja ten kur baigiasi tiesioji. Porsche i 918 spyder nereikejo det tokiu nesamoniu, kad ziede butu sunkiai prilygstamas. Jei galvoji, kad tokias perka tik vazinejimui mieste tai nuvaziuok iki Nordschleifes, pamatysi ko nemates. Kodel is tokiu idiotu nuolat prasideda mediniai atmazai apie "paprastus zmones", "vazinejant mieste" kai kalba pasisuka apie tokiu auto galimybes vaziuot ziede. Jei pats nesi vaziaves, dar nereiskia, kad kiti nedaro. "Paleidus tą pačią kolonkę tik pasakius, kad skirtingi brand'ai jie pradės aiškinti" - nebegerk tiek bojarkes, nes pasirodei visiskas laSHara. Melomanui nesvarbu per ka groja, jam svarbu kas groja. O kieto audiofilo tavo metodu neisdursi.
bahuriux 2018-06-13 11:30
Melomanai/audiofilai atsieit "girdi" ar laidas iki kolonkės yra pintas iš itin plonų gyslų tam tikru pynimo būdu, ar paprastas normalus varinis susuktas duagiayslis laidas, kai abiejų varža tapati, "girdi" ar kištukai paauksuoti ar ne. Rimtai psiskaitykit jų forumuose. Kas dėl raketinių variklių tai čia marketingas ir nedaugiau, kaip jau minėjo. Nu bus ten CO2, ar suspausto oro balionas, galės kompensuoti 100N +/- kas praktiškai reiškia kad galės kompensuoti pačios sitemos svorį. Įdetu ventiliatorius gale ir siurbtu ora iš po mašinos, kai to riekia, gautu nerealia prispaudimo jėgą, tada visi hypercarai tyliai rukytu pavėsyje. Lotus F1 komanda buvo tą padarę, laimėjo lenktynes ir šitą technologiją užbanino F1, o čia ne F1 tai reiškia galima.
HardAxe 2018-06-13 15:45
na laidas gali turėti savo talpą, kas gali įtakosi AS. Taip pat aukštesniems dažniams labiau tinka pintas laidas iš plonų gijų nes aukšto dažnio signalas eina laidininko paviršiumi (tik nežinau ar garso signalą galima laikyti AD). Taip pat yra logiškų kryptinių laidų, kuriuose įžeminimas prijungtas prie vienos pusės kištukų. AS yra brangių sprendimų, yra inžinierinių sprendimų, bet jie nebūtinai koreliuoja Deja melomanai girdi ir super gerus prailgintojus, tačiau negirdi namo įvadinių laidų ir rozečių. Girdi brangias medines garso rankenėles ir daug daug kitų nesąmonių Bet toks pat nukvakimas vyrauja ir kitur. Pvz čia visi žino kaip valdosi ir važiuoja model 3, nors kaži kiek jų yra tą model3 bent jau matę gyvai
DaveDeivax 2018-06-13 16:39
Offtop, bet truputi maišot terminus. melomanas (prancūziškas žodis) - muzikos, dainavimo megėjas, aistringai mėgsta muzika. audiofilas - žmogus, kuris domisi aukštu garso kokybės atkūrimu įvairioje garso aparatūroje.