JAV slepia tikrąją padėtį ir tiesiog visiems meluoja? „10 metų tyrimų kulminacija“ rodo, kas iš tikro darosi su naftos ir dujų pramonės veikla

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2018-07-13 13:44
- Neverta verkti dėl taršos, kuri yra kaip šalutinis daug pelingesnės veiklos rezultatas. Žmonės visados darė tai, kas jiems teikia naudos. - Tad verčiau reiktų orentuotis į šalutinių produktų veiksmingą panaudojimą. Tuomet tokia tarša savaime išnyks ir atsiras kitokia tarša, su kuria vėl kovosim. P.s. Kokia prasmė JAV laikytis visokių reikalavimų, jeigu konkurentai Kinai tų reikalavimai apskritai nesilaiko. Jie tik gelbsti situaciją, kai jau tarša pasiekia kritinį lygį.
immortallt 2018-07-13 20:49
Prie ko čia verkti? Nereikia subsidijuoti, nebus dujos pelninga. Dujos yra pagrindinis produktas - nuotekis, prarastas poduktas. Tai apie ką tu čia? Konkurentai kinai atsinaujinančią energiją plėtoja greičiau nei amerikiečiai. Ir jie pasirašė šiltnamio dujų mažinimą, amerikiečiai ne. Amerikiečiai per gyventoją teršia daugiau nei kinai. Tad vėlgi, apie ką tu? Amerikiečiai absoliučiai daugiausiai per gyventoją teršia visame pasaulyje.