Klaviatūrai - jau 150 metų, bet ji dar turi ko išmokyti - įsidėmėkite šiuos kelis labai naudingus triukus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2018-07-15 14:50
Win+E atidaro failų naršyklę, o ant win10 pagal default'ą atidaro quick access aplanką. Jeigu norim, kad atsidarytų my computer, tai atsidarę failų naršyklę spaudžiam view>options ir general kortelėje pasirenkam quick access/this PC. P.S. aš visada naudoju win+e kompinaciją, labai retai kada spaudžiu ant my computer (this pc) piktogramos.
HardAxe 2018-07-16 10:34
vis dar gajus mitas, kad qwerty klaviatūra skirta lėtinti rašymą? Raidės buvo perdėliotos taip, kad dažniausiai naudojamos būtų vidurinėj eilutėj, ir dažniausiai einančius greta nebūtų greta, nes tada kirsdavosi spausdinimo mašinėlė. Bet reikalingas raides su kas antra ranka įvesti dar patogiau nei maigyti jas iš eilės su vienu pirštu...
sangvinic 2018-07-23 23:40
Jau 15 metų skaitau panašius straipsnius. O aš pratęs naudoti dešinįjį ALT. Rašai lietuviškai, bet nori skaičių - spaudi dešinįjį ALT ir varai skaičiais. Nori Euro ženkliuko - spaudi dešinįjį ALT ir E - gauni €. Nori šauktuko - spaudi dešinįjį ALT, shift ir A nosinę (arba vienetą, nes tas pats klavišas). Kai perpranti - nebelaikai ENG klaviatūros iš vis. Labai patogu. Dirbi tik su LT ir kaifuoji P.S. Jei nori "@" - analogiškai - ALT SHIFT ir 2 (simbolis užrašytas klaviatūroje) Verkia siela, kai matau žmones, kurie kankinasi perjunginėdami kalbas, suvesdami @, ir gryžta atgal. Gal kam padėjau?