Tai prasideda: tūkstančiams Lietuvos žmonių nuo šiandien nebeveiks telefonai - policija aiškina, ką tokiu atveju reikia daryti ir kodėl bus blokuoti ne visi vogti telefonai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

FastLAN 2018-07-26 20:18
Ponios ir ponai, vartotojai! Saugokite savo telefono IMEI, nes šio kodo atskleidimas abejotino saugumo tinklapiuose ar kitose vietose vėliau gali sukelti jums nemalonių pasekmių! Nepasiduokite ryšio operatorių skleidžiamai panikai! Niekur neatskleiskite IMEI kodo, ypač tada, kai telefonas stabiliai veikia! Žinokite, kad paslaugų teikėjas turi prievolę teikti jums kokybiškas paslaugas, dėl to yra atsakingas už savo sprendimais ar veiksmais jums padarytą žalą. Paslaugų apribojimo ar užblokavimo atveju, per vartotojų teises ginančias valstybės institucijas reikalaukite įrodymų, patvirtinančių ryšio operatorių teiginių ar veiksmų pagrįstumą ir teisėtumą. Jūsų teisėti interesai neturi būti pažeidinėjami vien tik dėl to, kad kažkas formaliai to užsigeidė! Negali būti apribota jūsų galimybė visapusiškai naudotis teisėtai įsigytu daiktu ar paslaugomis, jums nereikia įrodinėti, kad jūs elgiatės teisėtai, nes civilizuotoje Europoje vis dar galioja nekaltumo prezumpcija. Nuosavybės teisė gali būti ribojama tik teismo sprendimu! Neleiskite jums joti ant sprando! Ginkite savo interesus Europos institucijose, jei to prireiks!
SaMaras 2018-07-26 23:04
iš dalies taip, bet lygiai taip pat, kaip su vogtu automobiliu, jei nusipirkai vogtą mašiną legaliai (nesvarbu, kad to nežinojai, gal numeriai perkalti ar kt) jokios prezumpcijos ar dar kažkas negalioja.. visų pirma saugomas tikrasis daikto savininkas.