64 GB talpos, UHS I standarto, mažiausiai 60 MB/s spartos ir dvigubai pigesnė nei Lietuvoje: Cafago skelbia nuolaidos kuponą „Samsung EVO+“ atminties kortelėms  (7)

Namuose turime daugybę įvairių įrenginių, kurie filmuoja, fotografuoja, skraido, leidžia muziką ir daro daugybę kitų funkcijų ir visiems jiems reikia gana nemažai vidinės atminties talpos. Tad kaip išsaugoti visą šią informaciją? Tereikia savo įrenginiui suteikti papildomos galios su microSD atminties kortele. Ir šiuo metu tam net nereikės labai stipriai išlaidauti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina

  • Cafago.com informuoja, kad šiuo metu su nuolaidos kuponu SP7764 šią 64 GB talpos, UHS-1 greičio klasės atminties kortelę galėsite įsigyti už 13,49 eurus.
  • Lietuvoje „Samsung EVO+“ 64 GB talpos atminties kortelė kainuoja 25,99 eurus.
  • Pirkdami iš Cafago.com sutaupote daugiau kaip 12 eurų.

„Samsung EVO+“ yra microSD (TF) atminties kortelė. Taip pat reikia pabrėžti, kad ši atminties kortelė tinka įrenginiams, kurie palaiko SDXC atminties korteles.

UHS I – yra itin aukštos spartos atminties kortelės, galinčios veikti nuo 10 MB/s net iki 104 MB/s greičio. Tiesa, kiekvienu atveju realus greitis priklauso nuo konkrečios kortelės galimybių ir šiuo atveju „Samsung EVO+“ kortelės minimalus UHS I greitis yra 60 MB/s.

Specifikacijose rašoma, kad „Samsung EVO+“ kortelė gali pasiekti net ir 80 MB/s duomenų nuskaitymo greitį. Ką tai reiškia praktiškai? Tai, kad šią kortelę drąsiai galite naudoti kompiuteryje, telefone, drone ar bet kokiame kitame įrenginyje, galinčiame įrašinėti 4K raiškos medžiagą. Ir žinoma, ji tiks visiems mažesnės spartos įrenginiams. 

Be to, ši kortelė yra pilnai atspari aukštai ir žemai temperatūrai – gali darbuotis ir esant -25℃ ir 85℃ laipsnių temperatūrai. Taip pat atminties kortelė yra atspari vandeniui, rentgeno spinduliams ir neigiamam magnetiniam poveikiui.

Ši „Samsung EVO+“ 64 GB talpos microSD atminties kortelė yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems jų turimuose įrenginiuose reikia papildomos vidinės atminties. Su ja galėsite išsaugoti visas svarbiausias gyvenimo akimirkas. Sutalpinsite tūkstančius muzikos failų, nuotraukų bei filmuotos medžiagos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(7)
(4)

Komentarai (7)