„Samsung“ erzina vartotojus – pateikė suktų užuominų apie „Galaxy Note 7“ (Video)  ()

„Samsung Mobile Korea“ išleista reklama „Samsung“ fanams leido pažaisti Šerloką Holmsą ir paspėlioti, koks bus kitą savaitę laukiamas bendrovės išmanusis „Galaxy Note 7“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Reklaminiame klipe skelbiamos užuominos apie tai, kaip galėtų atrodyti naujausias telefonas. Galimus atsakymus į jas pateikė tinklalapis cnet.com.

„YouTube“ trečiadienį paviešintame filmuke rodomas greitas montažas su įvairiais būdais atrakinti telefoną – pirštų atspaudų skaitytuvu ir virtualiomis kreivėmis. Galima numanyti, jog reklaminiame klipe norima pasakyti, kad visos šios technikos yra senos ir kad „Note 7“ turės šį tą šiuolaikiškesnio.

Remiantis anksčiau nutekinta įvairių šaltinių informacija, galima spėti, kad naujasis būdas galėtų būti išmaniojo atrakinimas akies rainele.

Po to klipe rodoma jauna moteris, gulinti lovoje ir mėginanti padaryti asmenukę su dirbtine šviesa – ji laiko šviesos leputę. Ir vėl – labai seni metodai. Tai gali reikšti, jog „Note 7“ turės priekinę blykstę, arba telefono ekranas galės tapti baltas, kad pasiūlytų glamūrinį apšvietimą.

Toliau reklaminiame klipuke matyti, kaip senose knygose rašikliu perbraukiami žodžiai pažymint frazes Azijos valstybių, prancūzų, anglų ir rusų kalbomis. Kaip skelbia cnet.com, tai gali reikšti, kad „Note 7“ rašiklis turės tam tikrą kalbų funkciją.

Kitoje scenoje matyti aibė skęstančių telefonų, o užkadrinis tekstas klausia: „Jeigu numetate telefoną į vandenį, jūs susimovėte?“. Ši užuomina aiški – „Note 7“ turės apsaugą nuo dukių ir vandens IP68.

Priešpaskutinėje užuominoje matyti aibė skaičių nuo nulio iki penkių, o užkadrinis balsas klausia, ar po penkių seka šeši. Tai susiję su „Samsung“ sprendimu savo telefonų serijoje praleisti skaičių 6 – mat pernai buvo išleistas „Samsung Galaxy Note 5“.

Galiausiai, filmuko pabaigoje kažkas ant popieriaus lapo parašo „No“ ir užrašą pabaigia „Note“. Kaip skelbia cnet.com, „No“ greičiausiai yra atsakymas į visus prieš tai iškeltus klausimus.

Kitaip tariant, pasakoma, kad su naujuoju „Note“ nebereikės sudėtingų slaptažodžių ir lempučių pasišviesti ekraną. Ir jūs nebūsite susimovęs, jei jūsų telefonas įkris į vandenį.

Koks bus naujasis „Samsung“ telefonas „Note 7“, sužinosime kitą antradienį bendrovės renginyje „Unpacked“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(17)
(4)
(13)

Komentarai ()