„Jaguar Land Rover“ sugalvojo unikalią idėją - pėstieji iš karto gali suprasti, ar autonominis automobilis juos pastebėjo ir praleidžia per gatvę (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

amas 2018-09-11 12:34
Pėstysis į perėją gali įeiti, tik kai automobilis, kuris jį praleidžia, pilnai sustojo! Kitu atvėju tpėstysis turėtu būt vadinamas savižudžiu.
Xdmin 2018-09-11 13:04
Vairuotojai pamate pestyji is anksto pradeda stabdyti, kad pestysis galetu praeiti ir nereiketu pilnai sustoti. Seniau, kai nebudavo privalomos sviesos vaziuojant, kartais vairuotojai net pamirksedavo, kad tave mato.
Shinigami 2018-09-11 14:16
Vairuotojas praskriejantys per pėsčiųjų perėja viršydamas leistina greiti, privalo būti vadinamas žmogžudžiu. Kitaip sakant, keliuose yra tik 10% vairuotojų ir 90% žmogžudžių.
evaldosia 2018-09-11 20:42
apsurdas tos akys.turėtu būt šviesos pėstiesiems.raudona daleiskim-pėsčiojo nematau važiuosiu geltona,pėstyjį pamačiau lėtinu greitį,jei eis į gatvę praleisiu,jei ne važiuosiu toliau.žalia praleidžiu,eikite.maža kokių žmonių stoviniuoja prie perėjos.ne visi ruošiasi eiti.kitas atvejis jei stovi ant zebros.
Shinigami 2018-09-11 20:55
Man užkliuvo visai kita dalis. Pėstisis per perėją pradėjo eiti, kai automobilis visiškai sustojo prie perėjos. Tai kam tokių atvejų tos akys ar kitokios šviesos? Jei automobilis nejuda tai ir kvailam turėtu būti aišku, kad tave mato. Kitas dalykas jei automobilis butu už kokiu 200 metrų ir tada parodytu kad tave mato ir tu galėtum drąsiai eiti per perėja, jam vis dar artėjant. Ir tokių atvejų akys tikrai nieko gero, geriau skirtingos šviesos. Raudona - nieko nematau ir toliau važiuoju. Geltona - matau pėstijį pėsčiųjų perėjoje, bet mano greitis per didelis ir negalėsiu sustoti, todėl pėstisis laukia kol auto pravažiuoja. Žalia - pėstisis gali drąsiai eiti, nes jį mato ir galės automobilis sustoti prie perėjos. Akys antruojų atvejų žiūrės į pėstijį kol ant jo automobilis važiuos.