„OnePlus“ jau šį rudenį išleis telefoną su pačia naujausia autorizacijos technologija - „Screen Unlock“  ()

Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai „OnePlus“ patvirtino, kad kitas jų išmanusis telefonas, kurį ketinama išleisti dar šiais metais – „OnePlus 6T“ – bus su pirštų atspaudų skaitytuvu ekrane. Įmonė šios technologijos realizaciją pavadino „Screen Unlock“, rašo CNET.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telefoną atrakinėjame po kelis kartus per dieną, o „Screen Unlock“ sumažins žingsnių skaičių, reikalingą šiam veiksmui atlikti. Šios technologijos įdiegimu – šalia kitų telefono atrakinimo galimybių, kaip „Face Unlock“ – vartotojams suteiksime galimybę pasirinkti jiems patiems efektyviausią telefono atrakinimo būdą“, – teigė įmonės atstovai.

Praėjusią savaitę į interneto platybes nutekėjo nuotrauka, kurioje, esą, matoma „OnePlus 6T“ tuščia dėžutė, pagal kurią taip pat galima buvo spręsti, kad piršto atspaudo raštą atpažins tiesiai po ekranu įtaisytas jutiklis. Taip pat pagal dėžutės išvaizdą galima susidaryti įspūdį, kad naujasis „OnePlus“ gaminys atrodys panašiai į „Oppo F9“ ir ekrano viršuje esanti „išpjova“ taps ne trapecijos, o labiau lašo formos.

Atspaudų nuskaitymo jutiklių diegimas po ekranu įmanomas tik tuo atveju, jeigu įrenginyje naudojamas OLED technologijos ekranas – LCD yra per storas. Be to, šis jutiklis „OnePlus“ gaminį šiek tiek pastorino – 6T modelis bus 0,45 mm storesnis už 6 modelį.

Telefonų su pirštų atspaudus atpažįstančiais ekranais įsigyti jau galima (pirmieji bandomieji modeliai pademonstruoti pačioje metų pradžioje, parodoje CES, Las Vegase, o dabar įrenginius su šia technologijas jau siūlo ir „Vivo“ (telefone X21), ir „Huawei“ (itin brangiame „P20 Pro Porsche Design“). Nauja ir kiek mažiau ištobulinta atspaudo jutiklio ekrane technologija savo veikimo greičiu nusileidžia įprastiniams jutikliams, tačiau neabejotinai pasiūlo vartotojams modernumo įspūdį, tačiau jeigu greitį vertinate labiau, neįtikėtinai sparčiai veiks „OnePlus“ atrakinimo pagal veido atpažinimą technologija. Gamintojas patvirtino, kad nugarėlėje esantis „standartinis“ pirštų atspaudų skaitytuvas bus pašalintas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()