Kodėl nėra priekinės bagažinės? Gudri Mercedes-Benz strategija, kaip elektromobilius gaminti greičiau, pigiau ir išvengti Tesla pragaro, bet kaip reaguos pirkėjai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2018-09-19 16:29
Prirašyta marketinginių pezalų ir tiek. Gamina senose gamyklose, štai ir viskas. Kodėl tesla turi bagažinę priekyje? Nes būtent tokiam sprendimui buvo kuriami robotai gamyklose. Kodėl BMW i3 neturi "..daugiau-mažiau tradicinio automobilio silueto.."? Todėl, kad būtent tokiam sprendimui buvo kuriami robotai gamyklose. O čia minimaliai pekeitus softą galima ištraukti seną surudijųsį robotą ir mulkinti mulkius ale koks puikus dizainas. Akivaizdu, kad bėga iš paskos kitiems ir bando su minimaliom išlaidom prisatyti "naujovę", kuri ir taip aišku, kad pasmerkta.
HardAxe 2018-09-19 18:16
na vien dėl bagažinės tai netaps blogas automobilis. Bet padarius kaip reikia būtų patogiau... Galėjo bent jau sukišti viską variklio skyriaus apačioje ir padaryti gana žemą bagažo skyrių.
bahuriux 2018-09-19 18:51
Neskaitant to kad pseudo džipų nemėgstu, vistik vietoj tos antros mažos bagažinės virš variklio norėčiau galbūt kažko tokio, kas didintu saugumą, pvz ten galėtu būti ultralengvas aliuminis korys kuris smūgio metu tolygiai perskirstytu jėgą visam koriui ir minkštai sugertu smūgio energiją. Nes iš tos bagažinės, tai vistiek nauda abejotina.
Wolfy 2018-09-19 22:43
Vien priekinės bagažinės nebuvimas, tai čia anokia problema. Man kaip tik patiktu, kad motoras ir šiaip visi svarbiausi mašinos mazgai būtų priekyje, kaip standartinėse automobiliuose.
audriusn 2018-09-19 23:51
Motoras iskepe - atsukai keturis varztus nuo pagalviu, keturis nuo kardano, issikelei. Idejai nauja, astuoni varztai ir pirmyn.
kestutisz 2018-09-20 10:44
Aš kaip tik matau žingsnį teisinga kryptim - kuom paprastai skiriasi dyzelinis modelis nuo benzininio? Iš esmės niekuom, tik pokapotiniais dalykais. To paties noriu ir su elektromobiliu, kad iš pirncipo gautum tą patį kevalą, tik varneles dėlioji kokio variklio norėtum - pigesnio ar brangesnio. O, kad ten atsiras papildomos vietos, nu ką - turės kur pasireikšti visokie modifikuotojai (4 metrų slides gal kam prireiks vežiot :), gal dar kokią papildomą saugomo/gesinimo įrangą įdės.
HardAxe 2018-09-20 11:24
Kaip tai abejotina? Gali įisdėti benzininį generatorių ir kuro Jei rimčiau ten turi tilpti bent jau krovimo laidai ir kiti e-related priedai.
ramūnas.atkočius 2018-09-20 22:47
O negalima daugiau bateriju ideti?
kukulis4 2018-09-21 09:13
galima, bet, turbut neracionalu. Dideja kaina, dideja svoris, automobilio svorio centras kyla auksciau, be to, greiciausiai, ne pats geriausias varijantas saugumo prasme. As manau, kad automobiliu gamybos pramoneje dirba pakankamai protingi inzinieriai, tai greiciausiai nebus taip kad, o, nepagalvojom, rimtai, juk galima ikist dar viena battery pack'a.
Xdmin 2018-09-21 11:01
Inzinieriai protingi, jei jiems duotum laisve jie sukurtu tikrai kazka nerealaus. Po inzinieriu fantazijos automobilis i autoservisa greiciausiai uzsuktu tik tepalu ir padangu pasikeisti, nes reiketu specialisto, kuris zinotu, kaip "uzmusti" sita daikta. Deja taip nebus, nes inzinierius riboja ivairus vadovai ir vadoveliai, o pagal juos - automobilis turi islaikyti dizaino linija, turi buti iperkamas bei sukuriamas uz zemiausia imanoma kaina ir privalo tureti savo galiojimo laika, kad ateityje butu klientu. Man is principo sitas kurinys nepatinka, nes moki didziulius pinigus uz automobili, kuris net nepadarytas tobulai. Jei tai butu pigiu automobiliu gamintojas, tai dar butu galima atleisti uz tai, nes kiek moki tiek ir gauni. O papildoma bagazine priekyje net labai naudinga butu, kiekviena karta toliau keliaujant pilna masina, atsiranda dar viena kuprine, kuria reikia igrusti. O jei kazkas neturi daug daiktu, tai jo daiktai gali buti priekyje, lengviau suprast kas mano-tavo ir t.t. Jei vietos perdaug, galima gala trumpinti, bus parkuotis lengviau.
amas 2018-09-22 12:01
Man tai nepatinka, kad mano komentarus ištrinat, kitą kart reik išsisaugot ir pakartotinai įkelt.
SaMaras 2018-09-22 12:49
O gal pabandyk normaliai įkelt komentarą.. nes šiaip jau bet kas neištrins, o moderatoriai kad ištrintų tai reikalingas jau rimtesnis „prisišnekėjimas“ ir tai būsi ne ištrintras, o komentaras redaguotas, su paaiškinimu kas negerai, kas redagavo ir tt ir jei būsi vertas dar ir įspėjimas. Na o jei dingo taip be pėdsakų, tai arba kažkas negerai įkeliant, arba kažkas negerai sistemoje turėtų būt..