„Meizu“ nusprendė, kad visos priemonės yra geros, jei tik padės iš rinkos nustumti „Xiaomi“ produktus: principai į šalį, sutikite „Meizu X8“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2018-09-30 14:35
Man atrodo tos išpjovos (antakis) tiesiog mada yra, o jokio patogumo ir grožio šios išpjovos neturi. Praeis mada ir vėl grįž prie seno.
arthappyuphere 2018-10-01 11:50
skaidrių ekranų yra, kamerą po juo pakišt ir atjungt pašvietimą kol kamera įjungta didelių problemų būt lyg ir neturėtų, nebent reikia projektuot dvi atskiras ekrano matricas kurios vartotojui atrodytų kaip viena ir čia kažkoks šuo pakištas kuris technologiškai sunkiai įgyvendinamas. Bet labiau atrodo kad čia atvejis "kol eina, darom taip, juoba kad net dievai taip pamokė". Taip užsitikrina lyšną pinigėlių nusiurbimą porai metų.
bahuriux 2018-10-01 15:31
Meizu telefonai šlamštas ypač meizu m5s 8 branduoliai cpu ir 3gb ram. Jautrumas lietimui labai prastas ir lagina. Apskritai supportas prastas, atnaujinimai retai išleidžiami ir tai su krūvomis bugų, beta versjos flyme OS dar pusėtinai dirba, o stabilios kažkokia tragedija. Bloatware krūvos, kalendorius siurbia bateriją po truputį ir viso to šlamšto net neina išinstaliuoti be root. Bendradarbiai daug kas turi huawei, ar samsungus ir nesiskundžia visomis tomis bėdimis kurias išvardinau.