Itin pigiai siūlomos „Microsoft Windows 10 Pro“, „Office 2016 Professional“ ir kitos licenzijos - naujas programinės įrangos ir žaidimų pardavėjas skelbia gundančių pasiūlymą paketą ir viskam taiko ženklias nuolaidas  (6)

Turbūt nieko nenustebinsime pasakę, kad „Windows“ licencijos paprastai yra brangios. Pavyzdžiui, „Microsoft Windows 10 Pro“ licencija oficialioje „Microsoft“ parduotuvėje kainuoja apie 300 JAV dolerių. Tačiau yra ir gerokai pigesnių būdų, kaip įsigyti ne tik originalią programinę įrangą, bet ir žaidimų licencijas. Šįkart technologijos.lt portalo skaitytojams prisistato nauja GVGmall internetinė parduotuvė ir ta proga paruošė visą paketą specialių nuolaidų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GVGmall internetinėje parduotuvėje galima rasti labai daug ir įvairios programinės įrangos bei pačių naujausių žaidimų už priimtiną kainą.

Tad nieko nedelsdami ir informuojame, kad su specialiu nuolaidos kupono kodu GVGLT18 gausime 18 % nuolaidą šioms prekėms ir štai kokios bus jų galutinės kainos:

O geriausia dalis yra ta, kad jei iš šitų pasiūlymų sau nieko įdomaus nematote, tai GVGmall suteikia visiems „Microsoft“ produktams 18 % nuolaidą.

Galima pasinaudoti tuo pačiu nuolaidos kupono kodu GVGLT18, gauti 18 % nuolaidą ir išsirinkti tai, ko labiausiai reikia. O pasiūla yra ganėtinai didelė. Visus „Microsoft“ produktus rasite čia.

Na, o įsigyti kurį nors produktą iš GVGmall internetinės parduotuvės yra visiškai paprasta. Štai, kad ir „Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL“, kuri dabar kainuoja vos 10,73 eurus.

Tereikia pasirinkti prekę ir spausti „Buy Now“ mygtuką. Beje, galima pasirinkti įvairią kalbą ir mokėjimo valiutą. Tačiau prieš perkant reikės prie svetainės prisiregistruoti. Tai galima padaryti per socialinius tinklus, kaip „Facebook“, „G+“ ar sukuriant įprastą paskyrą.

Po to, kai jau prisijungiame prie savo paskyros GVGmall internetinėje parduotuvėje, galime drąsiai pereiti prie produkto pirkimo ir įvesti nuolaidos kupono kodą GVGLT18. Iškart matome perskaičiuotą kainą ir galime tęsti pirkimą.

Sekančiame etape belieka pasirinkti apmokėjimo būdą ir vos tik atliekamas apmokėjimas, esame iškart nukreipiami į kitą puslapį, kuriame ir matome savo įsigytus produktus.

Viskas ganėtinai paprasta ir vyksta labai greitai. Vos tik įsigyjame „Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL“ raktą už 10,73 eurus, keliaujame į oficialią „Microsoft“ svetaine šiuo adresu, prisiregistruojame, patvirtiname licenciją, atsisiunčiame ir įsidiegiame „Windows 10 Pro“ operacinę sistemą. Paprasčiau būti tiesiog negali.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(43)
(61)
(-18)

Komentarai (6)