Premium sektoriaus monitorius už padorią kainą su 240 Hz skleistine, G-Sync ir ULMB technologija bei kažkaip kitaip veikiančia TN matrica („Dell Alienware AW2518H“ apžvalga)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2018-09-26 17:54
Pats turiu Dell U2312HM monitorių (taip pat senas). Kai pirkau irgi turėjau problemą su broku: girdėdavosi labai tylus zyzimas (jį pastebėjau tik vakare). Tą zyzimą buvo galima panaikinti užtemdant ekraną. Tiesa, Dell labai geranoriškai keitė tokius monitorius: patys rašė, kad į rinką pateko tokių modelių ir jeigu tai erzina klientą - jie mielai pakeis nauju. Tai aš būtent taip ir padariau Ir taip, Dell monitorius nepasižymi "kraujavimo" efektu net ir po eilės metų naudojimo (buvo periodų, kai tą monitorių kasdien tampydavausi į darbą, tai jis buvo visaip mynkomas, bet matricos pašvietimui tai nepakenkė). Sakiau ir ateityje turbūt rinksiuosi DELL monitorių, nes kol kas jų produkcija nenuvylė, ko nepasakyčiau apie LG ar Samsung.
vanduo4 2018-09-28 23:01
Kiek supratau - tai tas 240Hz yra bevertis: akis jo nemato, o ir ne kiekvienas žaidimas pasiekia tiek daug FPS. - Įtariu čia tik vienas privalumas: kaina. 240Hz HD pigiau nei 60/144Hz 2K.