Paviešintos dar neanonsuoto „OnePlus 6T“ nuotraukos: vartotojų laukia „Android 9.0 Pie“ ir sumažinta ekrano išpjova  ()

Spalio mėnesį „OnePlus“ pristatys savo naują flagmaną ir tai nėra naujiena, nes pati įmonė neslėpė savo planų per metus sukurti porą aukščiausio kokybės produktų. Dėl naujienos pavadinimo kūrėjai ilgai nemąstė ir pakrikštijo ją „OnePlus 6T“. Tuo tarpu, kol iki pristatymo yra laiko, insaideriai ir toliau sistemingai naikina intrigą dėl išmaniojo telefono. Šį kartą gerai žinomas šaltinis „WinFuture“ paviešino naujienos atvaizdus ir teigia, kad jie yra oficialūs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apskritai, „OnePlus 6T“ paveldėjo dizainą iš savo pirmtako. Bene vienintelis dalykas, kurį gamintojas nusprendė perdaryti, yra sumažinta ekrano išpjova, kurios dėka buvo padidintas naudingas matricos plotas. Tokį sprendimą jau ne katą matėme kituose „BBK Elektronics“ išmaniuosiuose telefonuose, t. y. „Vivo“ ir „Oppo“.

Ant galinio skydelio nesimato jokių naujovių ir čia vis dar įrengta dviguba vertikali kamera. Funkcinių elementų rinkinio išdėstymas beveik nesiskiria nuo „OnePlus 6“, tik nebėra 3.5 mm analoginio garso lizdo, kurio buvo nuspręsta atsisakyti tam, kad viduje tilptų 3700 mAh baterija.

Pranašaujama, kad naujasis flagmanas taip pat gaus 2340×1080 raiškos OLED ekraną, 6/8 GB operatyviosios ir 64/128 GB nuolatinės atminties, „Android 9.0 Pie“ operacinę sistemą su „OxygenOS 9“ sąsaja ir ekrane įtaisytą biometrinį skaitytuvą.

„OnePlus 6T“ anonso tikimasi  sulaukti spalio 16-17 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()