3 kartus greičiau nei pačios greičiausios dabartinės kulkos: Rusijos ginklų kompanija žada sukurti naujos kartos kulkas be tradicinio parako ir kam to prireikė?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2018-10-05 12:08
- Paskaitęs šį straipsnį Meškos sindromas slepia tą pačią geresnio gyvenimo viltį. Pvz.: sužalojęs mešką medžiotojas turi bėgti, nes tada meška sumedžios jį. Tai savotiškai nuramina gomurį galvojant jog tave sužeidus, staiga pas tave atsiras antgamtinių jėgų, sunaikinančių viską kas priešiška. - Deja tai tik brutali iliuzija. Būtent ši iliuzija yra labai pavojinga Rusijos kultūroje. Vardan šios iliuzijos jie pasirengę paaukoti savo gyvybes. Būtent todėl Rusija nuodija visus, kurie netiki tokia Rusijos didžiosios ateities idėja. --------------- Rusijos mokslininkų grupė išleido Pasaulio raidos prognozių leidinį. Jame sakoma jog dabartinis vakarų pirmavimas nėra niekuo įpatingas. Iki šiol nėra įmintos tokios mįslės kaip gravitacija, kvantinis susietumas ir pan. Todėl nėra jokio kardinalaus technologinio progreso, o tik senų technologijų optimizavimas. Būtent dėl to, Rusija dėl savo ateities gali būti rami.
audriusn 2018-10-05 14:27
"iš snaiperio šautuvo paleista kulka lekia 3-6 šimtų metrų per sekundę greičiu. " .338 Lapua - apie 880-915, 0.50 - 900, 0.408 CheyTac 1052. Apie 300m/s tik specialus ikigarsiniai saudmenys.