Jei reguliariai darytumėte šiuos 4 dalykus, automobilį reikėtų remontuoti kur kas rečiau

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2018-10-16 11:26
1. "...Plaunant pašalinamas purvas, galintis sukelti koroziją..." - WTF? Kuo mažiau mašina bus plaunama, tuo kėbului geriau. 2. Neapsikraukite - Dieve, Dieve... Tai gal tada parašytų taip - nepilkite kuro iki pilno bako, pilkite max 20 litrų.
apvalus 2018-10-16 18:45
Nebenusisnekek. Kuo automobilis purvinesnis, tuo daugiau vandens ant jo uzsilaiko: ivariuose smulkiuose plysiuose ir t.t. Kuo daugiau dregmes uzsilaiko, tuo greiciau rudija. Jau nebekalbant apie ziema, kuomet ant automobilio nuseda kalnas druskos.
daynewss 2018-10-16 21:40
1. Kiek laiko/kilometrų reikia, kad druska ir vėl nusėstų? 1-3 km? Nuplovus automobilį druska grįžta ant dugno po 50 metrų. 2. Jei automobilis nedaužtas, tai reikia eilės metų, kad korozija pažeistų GRUNTUOTĄ, DAŽYTĄ ir LAKUOTĄ metalinį paviršių. Nespręsk iš mūsų šalyje vairuojamų skenduolių ir daužytų-perdaužytų lavonų, nes anie nesiskaito. 3. "Kuo automobilis purvinesnis, tuo daugiau vandens ant jo uzsilaiko" - tu rimtai? Čia kaip užsilaiko? Stovint vietoje? Ar važiuojant 60/100 km/h? O kaip tu tuos purvus išplauni iš tų "smulkių plyšių"? Papasakok, nes labai įdomu. Čia eilinį kartą pasimato žmogaus egocentriškumas, kompleksai ir savęs kėlimas aukščiau kitų. Tipo, nusiplausiu mašina, tai dabar aš esu geresnis už tą, kuris nenusiplovė. Aš tvarkingesnis, švaresnis ir esnis, esnis. Kiek iš Plaunu pats klientų žino kokiu atstumu reikia laikyti pistoletą, kad nepažeisti lako ir dažų? Ai, tiesa - visi. Suprantu saloną išsivalyti, langus, kilimėlius, nes pats ten būti, bet iš lauko pusės? Na, nebent važiuoti pats "katites" prie Forum Palace. Arba porą kartų per metus, nes priešingu atveju tampi tarnu metalo gabalui.
apvalus 2018-10-17 21:07
1. Priklausomai nuo to, koks oras. Gali trukti ir keleta savaiciu; 2. Tai taip, naujas kokius 5 metus nerudija. Jei tik tokius eksploatuoji, gal ir neaktualu. 3. Taip, rimtai. Visi tarpai tarp kebulo daliu, islinkimai, drenazo skyles ir t.t. apsinesa purvu. Nuo svaraus pavirsiaus vanduo tiesiog nubega, o ten, kur yra purvo, vanduo uzsilaiko. Apskritai eksploatuodamas savo nuosava automobili esi tarnas metalo gabalui. Ji reikia aptarnauti, remontuoti, parkuoti ir t.t.