7 naudingi patarimai, renkantis tikrai kokybišką ir patogią kompiuterio klaviatūrą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2018-10-19 11:16
gavau tokią darbe, pripratau, teko nusipirkti ir namams: Dell KB522P * normali kaina; * gamintojo nesugadintas ISO/ANSI išdėstymas; * labia patogus ratukas garsui reguliuoti; * maži gabaritai, bet klaviatūra pakankamai didelė, kad būtų patogi; * patogioj vietoj yra du papildomi usb lizdai, nepalaiko didelės galios ar greičio, bet dažnai panaudoju; * yra ten visokių papildomų mygtukų, bet viską apart garsinimo/tylinimo aš pasidarau greičiau tiesiog maigydamas mygtukus (win+R calc enter -> skaičiuotuvui ir t.t.)
FtBall 2018-10-19 12:04
Nusipirkau iškart dvi Corsair K70 Rapidfire - Siūlyčiau pirkt su RED switch'ais, teko ilgai priprast prie itin trumpo suveikimo atstumo - Mechaninė yra mechaninė. Daug rašant visos membraninės nublanksta. - Nėra apkrauta nenaudojamais mygtukais. - Guminiai padukai, didelė masė neleidžia klaviatūrai slidinėt - Labai lengvai išimami mygtukai, valoma klaviatūra - nėra jokio papildomo dangtelio Dabar dar naudoju laptopą. ThinkPad T480. Visai patogi klaviatūra, bet turi didžiulį minusą - neturi Menu mygtuko. Ir dar PgUp ir PgDn mygtukai itin arti strėlyčių, bet priprantama. Aišku, pasakiškas dalykas yra tas raudonas spenelis Prie to pačio dar paminėsiu, kad dirbant su kompiuteriu, bent jau man, pirmoje vietoje yra perirefija, ir tik vėliau aktualu kompiuterio galia ir t.t., nes keliom sekundėm greičiau padaryta užduotis nėra taip svarbu, kaip komfortas dirbant.
VirtualGadget 2018-10-21 18:37
Bevielės klaviatūros dingsta visi pliusai kai susiduri su jų minusais . Aišku tie minusai pasireiškia ne iš karto ,o po ilgesnio naudojimo .Kai baterija pradeda nebelaikyti . Nepasakyčiau kad ir dizainas aprašytosios kažkuo išskirtinis .Pridėtas papildomas ratukas dėl kurio kyla abejonės ar tikrai bus patogiau naudoti ratuką nei įprastai slinkti puslapius pelės pagalba ,ar klaviatūroje esančiais klavišais .Vienintelis pliusas gal tik kad žemesni klavišai kaip nešiojamų kompiuterių ir papildomas apšvietimas . Tai viskas ko reikia klaviatūrai .