Vienas geriausių vidutinės klasės išmaniųjų telefonų už puikią kainą: Geekbuying parduoda „ZTE Nubia Z17 Lite“ iš Lenkijos sandėlio su 62 % nuolaida (Video)  ()

Šįkart Geekbuying.com išplatino pranešimą, kad iš Lenkijos sandėlio parduoda „ZTE Nubia Z17 Lite“ išmanųjį telefoną. Pasiūlymas labai ribotam laikui, o kaina turbūt pati žemiausia, kokia tik yra buvus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinė parduotuvė Geekbuying.com informuoja, kad dabar „ZTE Nubia Z17 Lite“ išmaniajam telefonui taikoma net 62 % nuolaida ir jo galutinė kaina tėra 150,90 eurai.

Iš karto galime pasakyti, kad paieškoję neradome kitos parduotuvės, kurioje jis kainuotų pigiau, nei šis pasiūlymas.

Taip pat labai svarbu paminėti, kad telefonas bus atsiųstas iš Lenkijos sandėlio, tad garantuotai nebus jokių papildomų mokesčių ir jis atkeliaus vos per 2-7 darbo dienas.

Internetinė parduotuvė taip pat informuoja, kad ši akcija galios labai trumpai – vos keletą dienų.

Tad kuo pasižymi „ZTE Nubia Z17 Lite“ išmanusis telefonas? Jis rinkoje pasirodė praėjusių metų rugsėjo mėn. ir iškart tapo vienu geidžiamiausiu išmaniuoju telefonu biudžetinių telefonų segmente. Pasižiūrėjus kas slepiasi po jo metaliniu korpusu dar ne vienas flagmanas turėtų gerokai paprakaituoti norėdamas nugalėti šį mažylį. O apie kainų skirtumus geriau net nekalbėti.

Tad „ZTE Nubia Z17 Lite“ aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 653 MSM8976 Pro“, 8-nių branduolių (4xCortex-A72 1.95 GHz, 4xCortex-A53 1.4 GHz), 64 bit‘ų procesoriumi ir „Adreno 510“ vaizdo plokšte.

Taip pat turi 6 GB LPDDR3 RAM ir 64 GB ROM, kurią su papildoma microSD atminties kortele galima dar padidinti 256 GB. Telefonas veikia su „Nubia UI 5.0“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 7.1“ – yra lietuvių kalba. Tad gamintojo teigimu, šis išmanusis telefonas darbuojasi itin sklandžiai ir be jokių trikdžių.

O pasižiūrėjus į „ZTE Nubia Z17 Lite“ ekraną, panašu, kad kompanija pataikė tiesiai į aukso viduriuką – ekranas nei per didelis nei per mažas. Tai 5,5 colių įstrižainės FHD (1920 x 1080) ekranas su 403 ppi ir 16:9 santykiu, kuris iš tikrųjų daugeliui yra pats priimtiniausias. Pačio ekrano santykis su visu telefonu siekia 75,1 % ir jis yra apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ stiklu.

Na, o kaip telefono kameros? Stebuklingų skaičių nepamatysite, čia nėra po 20 ar dar daugiau megapikselių, kaip kai kuriuose telefonuose, bet klausimas ar tie deklaruojami megapikseliai yra pilnai išnaudojami ir be to, ne vien nuo jų priklauso nuotraukų kokybė.

Tad „ZTE Nubia Z17 Lite“ turi dvigubą galinę kamerą: abi „SONY IMX258“ kameros turi po 13 MP su f/2.2 diafragmomis. Palaiko automatinį fokusavimą, dvigubą LED dviejų tonų blykstę, veido aptikimą, optinį stabilizavimą, HDR, 4K ir „Slow Motion“ 120 fps vaizdo įrašymą bei dar daugybę fukcijų. O priekinė 16 MP kamera su f/2.0 diafragma užtikrins puikios kokybės asmenukes.

Dar svarbu paminėti ir kitas „ZTE Nubia Z17 Lite“ specifikacijas: šis išmanusis telefonas palaiko „Bluetooth 4.2“, „Wifi“ 2.4 ir 5 GHz, pirštų atspaudų nuskaitymą, NFC, GPS, GLONASS, Beidou, turi C-tipo USB jungtį bei palaiko Lietuvoje esančius mobiliuosius ryšius.

Žinoma, reikia nepamiršti ir tai, kad telefoną maitina 3200 mAh talpos baterija, kurios budėjimo režime užteks 2-3 dienoms, o ją įkrausite itin greitai, nes telefonas palaiko greitojo įkrovimo technologiją „QC 3.0“.

Tad „ZTE Nubia Z17 Lite“ yra puikus išmanus telefonas, kuris yra būtent tai, ko reikia didžiajai daliai žmonių. Jis yra patogus, galingas, gražiai atrodantis ir turi visas būtinas naujausias technologijas bei nėra prikimštas pertekliniais dalykais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(3)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: